i vecernja skola i sve druge umotvorine tog seoskog majstora doskocica.
Hrpa bezvezarija potekla od jos bezveznijeg lika s kozjom bradicom i fizionomijom mesne okruglice.
I sad jos vodi nekakav kvis s nekim glupim kutijama po zupanijama i pokusava nas uvjeriti u svoju apsolutnu genijalnost kao mi bi svi trebali otkidati na njegove improvizacije i izlizane viceve na temu Slovenije.
Tom tipu je mjesto u nekoj birtiji u Dubravi da zabavlja ekipu na sanku i humor mu je otprilike u tom rangu.
hiperhiper kaže: i vecernja skola i sve druge umotvorine tog seoskog majstora doskocica.
Meni je bas dobar, jos od pocetka 90ih. Da, covjek se izlizao s godinama al cak i tak nema konkurencije iz jednostavnog razloga da drugih komicara prakticki i nema. Ne znam za nijednog drugog komicara sa TV-a u zadnjih 15ak godina koji je sudjelovao u tolko pamtljivih zezancija ko Pervan: Zlocesta djeca, "Serbus Zagreb" narodnjak, Mala skola glume, emisija vijesti...
Jedina osoba s TV-a koji mi pada na pamet a koji je dobar (ak ne i bolji) od Pervana je Robert Knjaz. Taj covjek mi je legenda.
hiperhiper kaže: Ma daj knjaz je predstavnik istog neinvetinog improvizacijskog glupog djira
Ok, da cujem onda: navedi mi tri osobe sa televizije koje, za razliku od Pervana ili Knjaza, furaju inventivni i neimprovizacijski humor. I to ne smijesne na nacin "Aaaah, glupi Rojs, koji smijesni idiot!" nego ljude koji fakat uspijevaju postic da se publika ne smije njima nego *sa* njima.
hiperhiper kaže: Ma daj knjaz je predstavnik istog neinvetinog improvizacijskog glupog djira
a sta je tebi smijesno, o covjece sa savrsenim smislom za humor koji se ne smije glupostima kao mi niza bica???
knjaz i pervan su rijetki u hr koji znaju nasmijati ljude i to ne kreveljeci se, prdeci i drkajuci, nego rijecima, a to je ipak i teze nego urlati kao kreten i piti pisaline i statijaznam...
a ako tebi nisu smijesni, nemoj se smijati.
glupinickname kaže: Ok, da cujem onda: navedi mi tri osobe sa televizije koje, za razliku od Pervana ili Knjaza, furaju inventivni i neiprovizacijski humor. I to ne smijesne na nacin "Aaaah, glupi Rojs, koji smijesni idiot!" nego ljude koji fakat uspijevaju postic da se publika ne smije njima nego *sa* njima.