Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Neprikazano - (US i UK), Sapunice, Neprikazano - ostale serije, Reality TV, Big Brother 2016.

Zatvorena tema
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.03.2005., 14:06   #1
Oaza IX: Nephrite's ThrobbingCrotchOfDestruction & TheMightySchlongOfFriendshipness

Djeco draga, ja sam star i nemoćan, ali uvijek mogu udijeliti pametan savjet. Eto, iako davno to bješe, sjećam se ko da je to bilo jučer ... ili prekjučer, no nije bitno, kada je osnovana koalicija "Koalicija". Bilo nas je malo, a njih dvojica, ili jedan ... ili tu negdje, koji su htjeli svojim podlim djelovanjima uništiti ono što je kasnije postala svjetla tradicija naše ... um ... budućnosti, da tako je. Mi smo u našim djelovanjima bili tako uspješni da su čak i oni koji nisu bili za nas vremenom prešli na našu stranu, što je bio uspjeh kojim se malo tko može pohvaliti! Ako uopće itko. Ne sjećam se baš dobro... No, nije bitno, idemo dalje. Naša malena, ali čelična grupica... hm, je li postojao čelik tada?, no, da ne duljim, naša malena, ali čvrsta grupica spremna pod svaku cijenu preuzeti vlast nad cijelim svijetom je čvrsto ustrajala u svom naumu i eto nas sada ovdje, na mjestu odakle smo krenuli prije, oh toliko mnogo vremena. U međžuvremeno smo prolazili teške bitke, odhrvavali se mnogobrojnim iskušenjima i izvojevali mnoge bitke koje su gnjusne neprijatelje pretvarale u prah i pepeo. I kada sam ispraćao Frodoa i rekao mu da ..., ne, krivi film. Hm. Dakle kada smo, malobrojni, ali ujedinjenih akcija zbliženih zajedničkim ciljem odlučili postoato to što jesmo ..., ne, preduga rečenica.

Evo, malo sam se umorio i idem se odmoriti, a završnu riječ prepuštam jednom od jednakih međžu jednakima među nama božanstvima, našem vrlom Nephriteu. Hvala.
__________________
What, me worry?

Zadnje uređivanje Blackadder : 22.03.2005. at 19:04.
Blackadder is offline  
Old 22.03.2005., 19:18   #2
Došao je i taj dan. Dan kada smo se napokon riješili onog mrtvog tereta zvanog "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US". Kao što je i običaj u par idućih redaka opisati ću povijest Koalicije i njenih Oaza viđenih od strane osobe koja je svojim očima vidjela nastanak te veličanstvene institucije -- mene.

Sve je počelo davne 1923. kada je tada srednjovječni Blackadder bio samo šegrt u lokalnoj stolarskoj radionici. Blackadder je oduvijek bio sanjar. A njegov najveći san je bio da bude bogat. Prljavo, ogavno i sexualno uzbuđujuće bogat. I jednog lijepog proljetnog dana došao je na ideju da to i ostvari. Da, priču ste već sigurno čuli, ili pročitali u neautoriziranoj biografiji samog Blackaddera "Blackadder: Kako sam pobjedio predasude i izbjegao plaćanje alimentacije" (204 str., Školska Knjiga, 1994.). Blackadder je došao na ideju da prodaje vodu u bocama.
Nažalost, tadašnje puritansko društvo svojim je konzervativnim svjetonazorom ismijalo mladog Blackaddera kao stolarskog zgubidana, što i jest.
"Voda u bocama? Hi-hi-hi! Zašto pobogu onda imamo bunare?" rekli su mu.
Blackadder je to shvatio kao ultimativnu uvredu njegovom ponosu. (važno je napomenuti da Blackadder čak i geste pristojnosti ili nježnosti shvaća kao ultimativnu uvredu svom ponosu)
Naime, mladi Blackadder je također bio i jako impulzivan, što mogu svjedočiti vlasnisi 14 kuća koje je spalio jer mu se nije svidio raspored prozora na 2. katu i vlasnici birtija u kojima je redovito započinjao tučnjave.
I u ovom slučaju mladi Blackadder je opet reagirao impulzivno.

¤ ¤ ¤

5 godina kasnije, nakon što je Blackadder odslužio kaznu zbog nedoličnog ponašanja (bio je kažnjen sa 2 mjeseca robije, ali je u svojoj pjesničkoj fazi odlučio odslužiti još par godina zbog patnji koje je Majka Priroda pretrpjela zbog njegovog odnosa prema njenoj Djeci), izašao je iz zatvora i odlučio nastaviti sa svojim planom o velikom bogatstvu i svjetskoj dominaciji. Ali ovaj put nije bio sam. Pridružio mu se zatvorski psihijatar Kozz, a preko oglasa o svjetskoj dominaciji u novinama i Nastassja.
Zaključivši da će im trebati netko da im kuha i čisti za njima u obližnjem opijum salonu pronašli su možda najvećeg kriminalnog genija s ove strane Balkana -- mene.
Pošto je u 5 godina od Blackadderovog odlaska na robiju voda u bocama postala svakodnevna pojava, Blackadder je zaključio da će postati bogat preko malverzacija i uzurpiranja moći na internet forumima (iako mu je prvi plan bio da ubijemo sve gadove i uzmemo im novac zarađen na njegovoj vodi).
Nažalost, 1929. internet forumi su bili samo dio bujne mašte SF autora, što znači da se tada ni nismo zvali Blackadder, Kozz, Nastassja i Nephrite, već Vjekoslav Njakić, Baltazar Mejdovski, Ana Velić i Carlos Valasanchez.

Kozz je predložio da se zamrznemo u komorama za hibernaciju (njegov je pak orginalni plan bio da mu damo da popije našu krv i tako mu osiguramo vječni život) i probudimo u godini 1952. -- godini kada je izumljen internet. Nažalost, Kozzove kalkulacije su bile pogrešne za svega par... desetljeća, tako da je naš plan bio opet odgođen. Idućih par godina zabavljali smo se započinjući ratove na svim kontinentima i lječeći se od ovisnosti o alkoholu. Eventualno je sve krenulo u pogon i danas Koalicija broji 2500 članova, o njoj su snimljena 3 filma, 2 spin-off serije i napisane brojne knjige.

¤ ¤ ¤

I to nas dovodi do danas i nove Oaze.
Blackadder, nezadovoljan brzinom posljednjeg izdanka te ponosne loze forumskih chataona, nazvao je jedinu osobu koja može smisliti sjajan naziva za novu Oazu. Naziv koji će ljude potaknuti na trud i poboljšanje uvjeta života u Svijetu -- mene.
Sastali smo se u Tokiu, gdje sam se ja nalazio sa svojim bendom "Nephrite & The Next Generators" tijekom naše azijske turneje "Tribute to Prince; Artist Formerly Known As".
Važno je napomenuti da nakon 180 godina života, Blackadder je uglavnom mozak u staklenci koji je za vrijeme sastanka predsjedao u krilu jedne od 100-tinjak znanstvenica/manakenki iz Blackadderove ergele.

"Promješaj me nježno, ti sexy znanstvenice/manakenko." rekao je Blackadder znanstvenici/manakenki nakon čega je ona uzela veliku žlicu i napravila baš to.

"Rrrrr-rrrrrrr... Onda Nephrite, smatram da novi naslov Oaze mora u ljudima probuditi onu nit koja ih tjera da budu bolji i da--"

"Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipness!"

"Errr... Ja sam više mislio nešto u stilu--"

"Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipness!"

"Nef--"

"Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipness!"

"..."

"Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipness! To je pravi naslov za 9. Oazu! Nema više mjesta za one duboke filozofske naslove kao što su bili 'Oaza III: Vidio Sam Budućnost I Ime Joj Je Sanja' ili 'Oaza VII: Zen'!"

"Mislim da se nijedna Oaza nije tako zva--"

"Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipness! Proturiječiš li se ti mojem nepogrešivom pamćenju? Upozoravam te da sam opasno urokan na drogama i iako bi me tvoje znanstvenice/manakene vjerojatno mogle svladati i prikovati za krevet, te sexualno iskoristiti, još uvijek sam dovoljno priseban da bacim tebe i tvoju staklenku s krova ovog nebodera!"

"Pa--"

"Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipness! To je bilo retoričko pitanje! Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipnes je savršen naziv za novu Oazu. Simbolizira novu Eru u historiji Koalicije. Eru obilježenu mojim veličanstvenim pozlaćenim preponama i njenim... dodacima!"

"Okej--"

"Nephrite's Throbbing Crotch of Destruction & The Mighty Schlong of Friendshipnes!"


I tako je izabrano ime nove Oaze.

NOW, CHAT!
__________________
¤..::ZG AUTO SHOW 2008... sort of::..¤

MATCHES INTO THE SNOW! ALL IS EQUALIZED!
Nephrite is offline  
Old 22.03.2005., 19:27   #3
Ja se upisujem ovdje jer u slučaju da ćemo one gore brisati da budem na 3. mjestu.

Mirror, dopiši se i ti ispod mene, možda ćeš morati biti 4. s članstvima i pravilnikom, da Neph bude drugi.
Nastassja is offline  
Old 22.03.2005., 21:00   #4
POZOR!! POZOR!! ALERT pače!!

... klasifikacija članstva u Koaliciji....

Blackadder UK

Icepick BiB
Nastassja BiB
Mirrorball BiB

C'Tebo PČK

Kozz OČK
Slafko OČK
Nephrite OČK
Galaxia OČK

------------------------------------------------------------------------------------
..ovi gore navedeni ujedno imaju i status božanstva..
------------------------------------------------------------------------------------


MegaS
Easyrider KR
-Almighty_ Watashy- L
MioMaoCeTung KLJ
Sob KT
Glupinickname VSK + SLNK
Grejp VSK
Crepping Death VSK + KS

PrittPen ČKSNČ
Gabal ČKSVO + ČKT + KP
unspeakable ČKSVO
hopeless ČKSVO + KRI
Ribac KNIZSVO

Gulpa ČK
Razmazoti ČK
manwe ČK
se7en ČK
ruda mraz ČK
Nighthawk ČK + UO
Verona KD


sarma PKJ
palačinke SKJ

legenda

UK - utemeljitelj koalicije
BiB - Bog i batina
PČK - počasni član koalicije
OČK - originalni član koalicije
KŠ - koalicijski špijun
KR - koalicijski replikator
L - legenda
KLJ - koalicijski ljubimac
KT - koalicijski terapeut
VSK - vrhovni savjet koalicije
ČKT - čuvar koalicijske tastature
ČKSVO - članovi koalicije s visokim ovlastima
KNIZSVO - Koalicijski novinar i zabadalo sa visokim ovlastima
ČKSNČ - član koalicije s najdužim činom
KD - koalicijski duh
ČK - član koalicije
KS - Koalicijski security
UO - Uzor omladine
KRI - Koalicijski ratni izvjesitelj
KP - Koalcijski prophet
PKJ - Primarno koalicijsko jelo
SKJ - Sekundarno kolaicijsko jelo
SLNK - Službeni ludi naučnik Koalicije

POZOR:
...ako netko nije zadovoljan ili nije spomenut neka iznese primjedbe koje će onda bogovi razmatrat, a BiB-ovi ispravljat

Dodala sam kod Creeping Death-a još i KS tj. koalicijski securitiy, jer je on s obzirom na fizičku građu najkompetentniji. Nadam se da se on slaže.

VAŽNI DATUMI (ustvari praznici)

03.06. DAN NASTANKA KOALICIJE
14.06. ICEPICKOV DAN (ovim danom pokazujemo svu tolerantnost Koalicije kao takve, jer ko slavi "neprijateljev" dan) *
25.06. DAN NASTANKA OAZE (naš Božić)
08.07. DAN REVOLUCIJE (kad smo svi bili zbanani)
03.11. BLACKADDEROV DAN (dovoljno je reči "otac nacije" - naš utemeljitelj - obilježava se prigodnim sletom u njegovu čast) **


*mali sat povijesti za one koji nisu bili pažljivi - Koalicija je nastala kao protuteža Icepickovom izboru za moderatora TV. Time smo mu htjeli pokazati da je nemoguće uvesti samovolju i diktaturu u ovo mjesto slobdnih misli i ideja

**Pogledom u kalendar i konzulatcijom sa vrhovnim moralnim autoritetom priznat kao ZAŠTITNIK BUDALA, DJECE I BRODOVA ZVANIH ENTERPRISE - zasad...
nešto kao USTAV Koalicije


Članak I. If you want it, ask for it.

Članak II. If you don't want it, say so politely.

Članak III. If you can't have it, cope gracefully without it.

Članak IV. If you like it, say so.

Članak V. If you don't like it, say so.

Članak VI. Be as honest and open as you possibly can.

Članak VII. It's okay to be happy.

Članak VIII.Share your toys.

Join when you're ready to leave the OLD rules behind.


KRATKE UPUTE ZA POTENCIJALNE BUDUĆE ČLANOVE

Ako ste nekim čudnim slijedom događaja zalutali na ove stranice i uvidjeli da ste ovdje pronašli ono za čime tragate cijeli svoj život (ljubav, prijatelje, mlađeg brata ili sestru koje ste oduvijek htjeli imati, Sveti Gral, smisao života, kućnog ljubimca, riječ utjehe, rame za plakanje, jamca za kredit, partnera u zločinu i sl) i želite se pridružiti koaliciji zvanoj Koalicija moram vas upozoriti da to i nije samo tako lako. Postoje naime, kriteriji i testovi koje morate zadovoljiti i uspješno preskočiti kao biste postali članom ove ugledne bunch. Daklem, prvo morate ponešto napisati i dati zamolbu vidljivu svima Koalicijašima, npr. ovako:


Quote:
razmazoti kaže:
ja bi bila nešto
samo nemojte da mi bude preteškoja bi vam bas dobra bila

zatim morate riješiti tzv. Nephriteov test *** koji dobivate kad ispunite zamolbu. Onda morate riješiti Držanje ruke u rupi u drvetu test i Dosad nešto neviđeno test čime ćete pokazati da ste vrijedni biti članom (ali zapamtite - bilo koji od članova Koalicije može Vam zagorčati život i smisliti test, ako Vi niste kadri učiniti ono nešto neviđeno). I na kraju, MORATE biti na NAJMANJE JEDNOJ POSLIJEPONOĆNOJ SJEDNICI KOALICIJE . Također, morate imati potporu (ili preporuku) barem DVA božanstva ove ugledne institucije. Ako ste dovoljno hrabri i mislite da baš VI zadovoljavate sve navedene kriterije DOĐITE - MI VAS ČEKAMO buawhahahahaha..ha-ha..ha.aaaaakhm...

JOŠ NEŠTO VAŽNO - KLON NE MOŽE BITI ČLAN KOALICIJE, OSIM AKO OSTANETE BEZ SVOJEG NICKA (DAKLEM UBILI STE SVOJE JA), ONDA ĆE SE VAŠA MOLBA RAZMATRAT


***Nephriteov test

Odgovaraj sa DA ili NE...

1. Gardenije?

2. Čaj s cimetom?

3. Mirisne svijeće?

4. Subway sendvići?

5. Traxdata CD-i?

A sada multiple choice pitanja...

Da mogu ubiti samo jednog Teletabija, to bi bio...
a. Tinky Winky
b. La-La
c. Po
d. Bernard

Omiljeni pištolj...
a. Colt .45
b. Colt Navy .44
c. Walther PPK
d. blaster

Omiljeni VS supermodel...
a. Tyra Banks
b. Rebecca Romijn
c. Heidi Klum
d. Adriana Lima
e. Alessandra Amrosio
f. Karolina Kurkova
g. I Like 'Em All

Dečko vas ostavi. Vi onda...
a. idete se družiti sa drugom najvažnijom osobom u vašem životu -- Johnny Walkerom
b. utapate tugu u ultra nasilnim filmovima indijske kinematografije
c. idete u šoping sa njegovom kreditnom karticom
d. zapalite mu križ pred kućom i ubijete robove
e. iskoristite svoje znanje crne magije i nabavite si novi liniju parfema
f. pokušate se ubiti višestrukim zabijanjem u zid

Pravilni način održavanja kaveza za vašeg hrčka je...
a. svaki dan promjeniti novine na dnu Mukijeva kaveza i dati mu novu porciju hrane
b. svaki dan mu ubrizgavate novu količinu whiskeya inekcijom kroz anus
c. jebeš Mukia, nek si sam čisti svoj kavez. Ako želi živit ko svinja nek mu je. Ja sam donio istu odluku prije 10 godina i nisam požalio
d. Muki? Au fak, je to onaj štakor što sam ga dobil za prošli Božić?
__________________
"All these worlds are yours except Europa. Attempt no landing there."

Zadnje uređivanje mirrorball : 10.05.2005. at 14:50.
mirrorball is offline  
Old 22.03.2005., 21:07   #5
...OTKLJUČANO!!!111ONEDVATRI
__________________
"All these worlds are yours except Europa. Attempt no landing there."
mirrorball is offline  
Old 22.03.2005., 22:02   #6
...pa nije valjda da bude i ova IX Oaza nastavila sporim ritmom VIII?
__________________
"All these worlds are yours except Europa. Attempt no landing there."
mirrorball is offline  
Old 22.03.2005., 22:05   #7
...statisitka iz prošle Oaze:


Ukupno postova: 4,000

Blackadder 577
gabal 465
mirrorball 434
Nastassja 294
kozz 259
glupinickname 217
Grejp 211
Nephrite 187
Icepick 156
-Almighty_Watashi- 122
-Watashi!i!i!i- 120
Ribac 105
slafko 104
houpi 85
Creeping Death 81
PrittPen 68
razmazoti 66
easyrider 56
Mrtva_mrkva 42
Lord Greystoke 38
unspeakable 36
__________________
"All these worlds are yours except Europa. Attempt no landing there."
mirrorball is offline  
Old 22.03.2005., 22:08   #8
Quote:
mirrorball kaže:
...pa nije valjda da bude i ova IX Oaza nastavila sporim ritmom VIII?

I ja bih, jelte, bio tu. Jel postoji koja zakletva koju moram izreći da bi ušao u ovo misteriozno društvo.
Kolovare is offline  
Old 22.03.2005., 22:11   #9
..sve ti piše u četvrtom postu....
__________________
"All these worlds are yours except Europa. Attempt no landing there."
mirrorball is offline  
Old 22.03.2005., 22:13   #10
First things first…

Neph…. za uvodni post.

Nadalje, neopisiv je gušt napisati ''Oaza 01'' kad sejvate topic. Već sam pomislio da će se prošla Oaza održati do ljeta. Ali sad je proljeće i sad je lijepo vrijeme i sad se puno toga događa pa će ova Oaza zasigurno biti življa. (kako i ne bi kad joj je Neph mecena )

Niš', samo da poželim puno sreće i brzih postova na ovoj Oazi i čitamo se ljudi.
Icepick is offline  
Old 22.03.2005., 22:13   #11
Sve mi je jasno.
Kolovare is offline  
Old 22.03.2005., 22:14   #12
Quote:
Kolovare kaže:
I ja bih, jelte, bio tu. Jel postoji koja zakletva koju moram izreći da bi ušao u ovo misteriozno društvo.
Da, ti bi mogao biti Koalicijski anketar.
Icepick is offline  
Old 22.03.2005., 22:21   #13
...čoeče..pa prošla Oaza je trajala (da smo se razvukli do 26) pola godine


Quote:
Icepick kaže:
(kako i ne bi kad joj je Neph mecena )

.

...uvijek kad vidim mecena pred očima imam nekog debelog bogatuna, masne brade i sa purećim batakom u jednoj ruci i peharom vina (prstiju punih prstenja) u drugoj ruci, obučenog u crveni baršun...kak' se zval...Ilustrišimuš izIvice Kičmanovića...
__________________
"All these worlds are yours except Europa. Attempt no landing there."
mirrorball is offline  
Old 22.03.2005., 22:31   #14Nadam da nisam nekom sjebo koncepciju sa 4000-tim postom na osmoj oazi
Gulpa is offline  
Old 22.03.2005., 22:34   #15
...nisi...promptno si obrisan...
__________________
"All these worlds are yours except Europa. Attempt no landing there."
mirrorball is offline  
Old 22.03.2005., 22:35   #16
Taman sam se mislio buniti, al' onda sam se predomislio k'o Dudekova babica
Gulpa is offline  
Old 22.03.2005., 22:56   #17
Neph,

Ne znam što bih drugo rekao.

A ja sam se vratio s RISUS sessiona s redovnong sastajanja utorkom u pivnici "Tomislav". Bilo je fenomentastično , ali o tome više pročitajte na RPG-u. Jer netko će sigurno kad tad opjevati ovaj session.
__________________
What, me worry?
Blackadder is offline  
Old 22.03.2005., 23:01   #18
Quote:
Icepick kaže:
Da, ti bi mogao biti Koalicijski anketar.
Eto, već i funkciju dobih. Fino.
Kolovare is offline  
Old 23.03.2005., 00:16   #19
Sad sam se sjetio. Ova zadnja Oaza bi se još vukla da nije bilo onih nekoliko rođžendanih topika asimiliranih u nju.

Stvarno smo se ulijenili...
__________________
What, me worry?
Blackadder is offline  
Old 23.03.2005., 00:20   #20
Quote:
Blackadder kaže:
Stvarno smo se ulijenili...
neoprostivo!
Gulpa is offline  
Zatvorena tema


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 12:52.