kad se vec govori o problemima s crvima onda:
ne meni ne rade worms party na win 98 otkako mi je stara srušila windowse. jel neko zna razlog i kak složiti?
probal sam brisati i nazad instalirati al nerade
Ne znam zasto ja nemam tih problema s XP-om ,do sad,da kucnem glavom u monitor,su mi sve igrice radile ali kad sam kreno instalirat XP malo me uvatila trta od silnih kukanja na racun XP-a.XP je odlican za razliku od W 98 kod koje sam imao non-stop neka sranja s njom.
Kolko ja znam ja imam Windows XP pro i igram crve worms world party.Na tome windowsu mi rade skoro sve igre.Ali ako koja igra ne radi onda na drugome disku imam Win 98 za svaki sličaj.A Win XP pro je ZAKON!!!!!!!
TheBlacKWizZard kaže: Na tome windowsu mi rade skoro sve igre.A Win XP pro je ZAKON!!!!!!!
Što se tiče igara- imao si sreće. A što se tiče onoga drugoga... Pervert. :d
XP sucks big time, to su drugi najlošiji Windowsi (poslije ME). Najbolji su 2k (ako krenemo od pretpostavke da uopće postoje DOBRI Windowsi)- sve radi i pritom ne mislim samo na igre nego i na hardwere. Na XP-u mi nisu htjele dvije grafičke raditi- GeForce 2 TI (neke mejd in tajland) i Sapphireova ATI Radeon 9700. Promjenom sa XP na 2k sam riješio sve probleme i pobio par muha jednim udarcem.
XP:
2K:
__________________ Blog koji sakriva mnoga čuda, među njima i Jazavce.
Ne kužim kaj je na Xp-u tak loše pa ia ja imam Ge Force 2 i normalno rasi.Sve mi igre na XP-u delaju samo FIfa zaj****a.KAd treba početi utakmica zide van s igre.A prije na 98 je delalo.Sad sem opet del 98 na drugi disk i isto je.Jeb*m MICROSOFT i te windows bum si del LINUX ili kupil iMAC.
Ja imam win 98 i sve sto sam do sad instalira je delalo
Samo bih vas upozorio za one koji neznaju da je win ME tesko sranje a to vam govorim iz vlastitog iskustva.
Jedan moj frend je proba instalirat Half-Life na XP-u ali mu nije radilo a Half-Life na XP-u kod mog rodaka je radio.Kako ja to neznam.To mi je bas cudno.