meni je asvim svejedno imitira li me nekto i iz kojih razloga nosi određenu frizuru/cipele/boje/odjeću...
vidim da vas sve tu to jako živcira
ne kužim
ja sam ali baš ono totalno indiferentna prema tome
i don't give a damn za nekog drugog, živim svoj život...
Znam dosta zena koje se na to zale. Mene osobno uopce ne dira i svaki put se iznenadim kad vidim da se netko oko toga uzrujava. Bas me briga sto netko ima istu frizuru ili isti mobitel. Ja nisam ni svoja frizura ni svoj mobitel.
Quote:
Elysium kaže:
ali sve držim da se neka djeva moderatorska istrčala
I za dva dana saznas da je to bio Djevicanski Whatever
Pa nema shta da se uzrujavash, ona ne zna i ne mozhe bolje. Trebalo bi ti goditi shto neko zheli da bude kao ti.
Ja sam previshe ekscentrichna da bi se neka usudila da uradi (bar frizuru) kao ja
Kleine kaže: meni ide na zivce kad vidim da me neko oponasa, imitira u bilo cemu.
npr. kolegica, oblaci se kao ja,kupi moje ideje, npr. drugi dan dode obucena kao ja dan prije, sad se cak smije kao i ja, kad sam kupila mob, nakon par dana imala je istog ( ja sam svog dala mami i kupila si onda novog), osisala se stepenasto (ja sam tako vec dugo) i sad na kraju je dala iste pramenove kao i ja....
mene to jako ljuti!!!
kako vi u takvim situacijama?
one word: "ZENE"...ma ne ipak jos two words"KAO TI..."
vidim da je to uglavnom problem kod zena i onih koji se zenama osijecaju. Malo mi se tesko ufurat u taj film ali mislim da bi popizdio skroz da me neko imitira - mozda ne toliko za pramenove ali za mobitel bi definitivno ipalio na zivce - pa jebemu, bacis se u trosak a koza te odma za dan-dva izimitira...grozno..a obicno i ne bude samo mobitel nego i jos par predmeta koji su pasende uz mobitel
blago onim zenskama koje niko ni ne primjeti a kamoli izimitira
Imitiranje osim sto ne smatram opasnoscu i nisam JA ta koja od sebe budalu pravi, cak bi bilo zabavno.
Ali nitko me nikad nije ne imitirao.
Kladim se da jos i Bogu zahvaljuju da nisu ko ja.
Kleine kaže: meni ide na zivce kad vidim da me neko oponasa, imitira u bilo cemu.
npr. kolegica, oblaci se kao ja,kupi moje ideje, npr. drugi dan dode obucena kao ja dan prije, sad se cak smije kao i ja, kad sam kupila mob, nakon par dana imala je istog ( ja sam svog dala mami i kupila si onda novog), osisala se stepenasto (ja sam tako vec dugo) i sad na kraju je dala iste pramenove kao i ja....
mene to jako ljuti!!!
kako vi u takvim situacijama?
ti mora da si nevjerojatno cool kad te svi oponasaju...da nisi mozda neka zvezdica
da bi mene imitirali moraju ic na operaciju smanjenja sisa
btw, znam jednu curu koja nece obuci nista sto je vidjela na nekom drugom, cak ni npr majicu koju je ona prva kupila. meni smijesno, al ak nju veseli...