Ljudi vidim da se ovdje skupljaju dosta stručni ljudi, ponajviše zaljubljenici u motore, tak da bi vas stvarno molio za pomoć.
Naime u prilici sam kupiti Gileru Stalker kraj '99. očuvana, od znanca, mijenjani oklopi (nije nesreća, nego ga je ogrebao, pa je išao mijenjat oklope), sve to za 4500kn, al moram znati danas do 17h .
znam da je malo hitno, al vas molim u što većem broju za savjete, trabam li to kupit, da li je isplativo, i tak...
došlp je do velikog obrata...naime skuter nije reg. i ima 11.280km, treba kupit zadnje plastike za far i žmigavac,a mislim da su mu i gume malo čelave...tak da mi to možda malo zvuči puno dati 4500kn, kaj vi velite???
btw, kolko bi me izašo tehnički, registracija i osiguranje???
umjesto da loto uplatim, ja ovo malo sreće u pogađanju na ovo ispucam
Quote:
Thurgood kaže: a što da ti kažemo... cijena je toliko niska da je već sumnjivo! al ak ti kažeš da je sve u redu s njim - ne znam što čekaš
registracija nije puno - za 125 ccm je svezajedno 600 kn i to je trošak koji ionako ne možeš izbjeći. gume bi se trebale mijenjati najkasnije svaku drugu sezonu neovisno jesu li ćelave. još jedan redovit trošak. kilometraža je... tak. i je puno i nije, nemreš znati ovako. jel bio na kakvim servisima? a plastike su sve sumnjivije i sumnjivije... "znanac" tebe farba umjesto tih plastika
Thurgood kaže: umjesto da loto uplatim, ja ovo malo sreće u pogađanju na ovo ispucam
registracija nije puno - za 125 ccm je svezajedno 600 kn i to je trošak koji ionako ne možeš izbjeći. gume bi se trebale mijenjati najkasnije svaku drugu sezonu neovisno jesu li ćelave. još jedan redovit trošak. kilometraža je... tak. i je puno i nije, nemreš znati ovako. jel bio na kakvim servisima? a plastike su sve sumnjivije i sumnjivije... "znanac" tebe farba umjesto tih plastika
pa brijem da da...rega+osig+tehn+nove gume+zadnji far+prepis=800kn, brijem da ću mu dati max. 3800kn....