Kako ide 'kolege' ?
Vidim skupila se tu ekipa -najbolji od najboljih ,krema kreme itd..oni koji su nadišli NFS i zaustavili se na F1 pa misle da rasturaju
Inaće-postoji jedno mjesto/ forum gdje se okuplja jedna HR Sim Racing zajednica. Mnoštvo nas je provalo sve šta se može sa volanom vozit i došli smo iz raznih smjerova jer nas je netko pozvao/skrenio nam pozornost na nešto šta nikad nismo ćuli pa smo se svi zaustavili na F1 simulaciji '67 sezone ,GPL-u koji uvjek pruža izazov zbog svoje fizike (voznog modela) te onoga zbog ćega sve postoji -online utrka (trenutno vozimo 4 sezonu -prvenstvo HR ) Naravno to nas ne sprijećava da se tu i tamo zabavimo online sa nekim lakšim stvarima poput LFS-a,GTR-a,i RBR-a
Pa ako netko želi izazov prvo poslušajte savjet i provajte GPL da vam malo spusti na zemlju taj ego da znate nešto radit sa volanom a kao drugo okušajte se u vožnji sa živim ljudima .To se nigdje ne može simulirat te je svaka takva utrka nepredvidljiva i daleko zanimljivija od utrke protiv umjetne inteligencije.To možete primjetit po tome što nema koristi koliko ste god dobri ili mislite da jeste sa volanom - u prvoj utrci na startu ljudi ne mogu pobjeć osjećaju klecanja noge na gasu

Stoga ako se netko zeli dokazati da zna nešto sa volanom (a u tom slućaju je želja za tim važnija nego naklonost specifićnoj 'igri' ) ili misli da je bolji od drugih dokažite to u multiju zato šta je to najveći adut simulacija.
Da nebi nikoga prepao...Istina ,GPL zahtjeva da zaboravite sve dosada šta ste igrali jer je neusporediv sa nićim i traži dosta dugo vrijeme ućenja vožnje. No šta je stvar teža toliko je i vaš osjećaj samozadovoljstva veći (a ujedno i problem jer će te sve ostale simulacije poćet gledat s visoka-a možda i napokon poslje prvog napravljenog kruga shvatit mene) kad dođete na to da ste u utrci konkurentni. Svi smo prošli to razdoblje pizdarija no ućenje vožnje je puno lakše prolazilo u online utrkama...Ovu trenutnu sezonu vodim za n00b ove tako da su svi dobrodošli...
Ako je netko zainteresiran napraviti korak naprijed od neobaveznog igranja prema ozbiljnijoj vožnji imate moj e-mail u mom profilu putem kojeg ćete dobit link na mjesto gdje se okupljaju Hrvatski sim raceri..
Oni koji prihvate poziv za probati GPL bit će mi vjećno zahvalni a oni koji ne prihvate-oni ionako ovo ne mogu smatrat više osim obićnog spam posta...