Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Turizam
Korisničko ime
Lozinka

Turizam Gdje ljetujete, zimujete, idete na izlete? I kako vam je bilo?

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.05.2005., 19:51   #1
bLOODSTONE
alfa ženka

bLOODSTONE Avatar

Registracija: Sep 2004.
Cool Kampiranje (zbirna tema)

Prošla sam cijeli podforum i nije bilo slične teme...dakle, kampiranje.
Prvi put ove godine planiram na kampiranje od cca tjedan dana, destinacija, zadar i okolica...
Ja bih vas molila za korisne savjete, iskustva, doživljaje, upozorenja, bilo što vezano uz temu, sve je korisno..
od nabavke šatora, opreme, hrane, pakiranja, cijena, obaveza, neugodnosti...
Old 16.05.2005., 19:56   #2
funkster
Motherfunker

funkster Avatar

Registracija: Jan 2004.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku funkster
Pih. Ja sam kampirao dvije godine, možda i više, ne sjećam se jer sam bio pijan zadnjih par godina. Sve u svemu , došao sam do zaključka da se kampiranje ne isplati. Preskupo je (ako ideš legalno) a ilegalno u prosijeku nemoš bit više od jedne noći negdje jer te uhvate, možeš samo prijavit manje osoba. Hranu je zajebanu kuhat na onim malim plinarima, ali ako ćeš ih kupovat imaš ih u Prečkom na benziskoj di se toči plin. Tsamo su najjeftiniji i najveći je izbor. Buđenje u šatoru je u prosjeku rano ujutro jer je prevuće i onda kad moaš ić kenjat moraš čekat dugo na wc jer ima mnogo seratora Sve u svemu, kampiranje i nije baš nešto.
Old 16.05.2005., 20:00   #3
bLOODSTONE
alfa ženka

bLOODSTONE Avatar

Quote:
funkster kaže:
Buđenje u šatoru je u prosjeku rano ujutro jer je prevuće i onda kad moaš ić kenjat moraš čekat dugo na wc jer ima mnogo seratora Sve u svemu, kampiranje i nije baš nešto.
al je, vidim, dobro za čeličenje

Quote:
Hranu je zajebanu kuhat na onim malim plinarima, ali ako ćeš ih kupovat imaš ih u Prečkom na benziskoj di se toči plin. Tsamo su najjeftiniji i najveći je izbor.
Jel mi možeš dat info koja je cijena otprilike..

Da i ovom prilikom odmah ostavljam i oglas, naime, treba nam šator za dvije osobe, pa ako netko ima i želi ga prodati ili ustupiti na korištenje u dobre ruke nek se javi!
Old 16.05.2005., 22:37   #4
Tila
Registrirani korisnik

Tila Avatar

Registracija: Dec 2002.
i mene ova tema zanima... i ja kupujem šator, a ne kužim se baš. Nije da mi treba neki profi, neću ići kampirati na -240, a kampiranje u mom slučaju će biti uglavnom vikendi (do 4 dana) pa me zanima da li u tom slučaju "imaju prolaz" oni jeftini šatori ili ipak trebam na neke (koje?) detalje obratiti pažnju prilikom kupnje šatora?
Tila is offline   Odgovori s citatom
Old 17.05.2005., 00:43   #5
funkster
Motherfunker

funkster Avatar

Registracija: Jan 2004.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku funkster
Ma ne trebaju vam sad takvi šatori Imate onih jeftinih do 400 kn kod Peveca, ti će poslužit svrsi A ova kuhala na plin mislim da koštaju oko 100-200 kn
Old 18.05.2005., 01:16   #6
bLOODSTONE
alfa ženka

bLOODSTONE Avatar

šta, morat ću vam plaćat za odgovore na ovu temu?
Old 18.05.2005., 13:03   #7
u.t.p.m
Banne

Registracija: Aug 2004.
izgleda....
u.t.p.m is offline   Odgovori s citatom
Old 18.05.2005., 14:16   #8
Lei
...pahuljice padajte...

Lei Avatar

Registracija: Sep 2003.
kupi neki luftic ili madrac na napuhavanje... koliko god toplo bilo vani, ne mozes vjerovati kako zemlja zna hladiti ledja, cak i kroz sator i vrecu za spavanje. Ti madraci su poprilicno jeftini i ima ih u velikim centrima tipa Metro, Getro, pa onda i u Neckermannu i sl.

Ako ne luftic, onda si uzmi barem zastitnu foliju ili spuzvu za ispod vrece. Ali s lufticem te bar nece nis zuljati

Uzmi si slape s kojima mozes pod tus. Podovi u wcima u kampovima znaju biti bljaaaaaak

Za zabijanje klinova nije lose imati pri ruci cekic.

Neki u kampu naprave oko svoje "parcele" i malu ogradicu napravljenu od spage + klinova. Nije losa ideja, jer tako sprijecis da ti se netko za par dana parkira i postavi sator ravno pred nosom. A kampovi uglavnom nemaju predvidjene parcele za satore vec stavis sator gdje ima mjesta.

Spag za susit rucnike i kupace (ako ides ljeti i planiras kupanje) je super koristan - razapnes medju dva drva. Dobro dodju i stipaljke.

Plinsko kuhalo je ok, ako mislis kuhati. Osim toga na kartusu za plin mozes prisarafiti i lampu, pa onda imas i osvjetljenje. Kartuse, lampe i kuhala mozes naci i u Intersportu, ali nisu bas jeftine.

Uzmi i mali lokotic (onakav kao za kufere ili sl.) pa s tim onda mozes i "zakljucati" sator. Doduse, ostavljanje vrijednih stvari nije bas pametno.

Ocekuj da ce te susjedi probuditi vec oko 6-7 ujutro, tako da se nadam da nemas lagan san I nemoj ocekivati ultra jeftine cijene, i kampovi su na zalost skupi U principu svi imaju pravilo da naplate skuplje ako ostajes samo 2-3 dana.

Ako mi jos sto padne na pamet, javim se
Lei is offline   Odgovori s citatom
Old 18.05.2005., 14:46   #9
Billi
Pas sa licem

Billi Avatar

Registracija: Feb 2003.
mi smo godinama kampirali i u satoru i u kampici. ne znam bas za cijene, ali ti za sator treba neko kuhalo, i dobar luftic za spavanje. obavezno okopati jarak oko satora jer ak padne kisa poplavit ce ti ga unutra.... kupi sator sa predsatorom i uzivaj.

ja ozbiljno nagovaram doma za kupnju vlastite kampice
Billi is offline   Odgovori s citatom
Old 18.05.2005., 16:17   #10
Lei
...pahuljice padajte...

Lei Avatar

Quote:
Billi kaže:
... ali ti za sator treba neko kuhalo...
Ma ako misli ici samo na par dana i hraniti se uglavnom vani, onda ne treba. Ako ce nositi i kupovati kuhalo, onda treba uzeti i neki manji lonac, pa tanjure i besteke, pa detrdzent i krpu za pranje sudja..... Za vikend kampiranja mi se cini da je to suvisno.

Ako zbilja misli kuhati i pripremati rucak/veceru/dorucak onda predlazem i investiciju od par sto kuna u iduce: stol sa stolicama na rasklapanje. Nesto genijalno - kad je slozeno stane u bunker svakog auta, a kako je visoko (mozda desetak cm) i plosnato ne zauzima puno prostora, a nosi se kao kufer. Kad se rasklopi pretvara se u stol sa cetiri stolice na koje komotno mogu sjesti cetiri odrasle osobe. I nije preskup, ja sam ga u Getrou platila nekih 100-200 kn mislim. U sredinu moze i suncobran
Old 19.05.2005., 19:58   #11
bLOODSTONE
alfa ženka

bLOODSTONE Avatar

Quote:
Lei kaže:
Ako mi jos sto padne na pamet, javim se
hej Lei! Hvala ti puno!
Za većinu stvari nisam imala pojma da trebam napravit i nabavit?!
Kao npr luftić, mislila sam da će vreća za spavanje biti dosta, vidiš, čak bi i sitnicu kao npr. štrik za veš zaboravila!
A što se tiče kuhanja, planiram minimum 7dana kampirati, pa će vjerojatno dobro doći i neka hranica, kuhalo..ako uspijem to nabaviti...
Ako se sjetite još savjeta samo pišite, puno ćete mi pomoći!
Prvi put mi je ovo, pa se moram dobro spremit
Old 19.05.2005., 23:47   #12
Lei
...pahuljice padajte...

Lei Avatar

Pazi ovo: labelo

Ja sam prvi put ostala sokirana kad sam bila u satoru samo 2 noci.... nakon povratka doma su mi usnice bile toliko ekstremno suhe da ih nisam nikako mogla vratiti u normalno stanje jedno tjedan dana barem.

Drugi put sam se oboruzala labelom i tankala sam se stalno vodom, ali opet ista stvar.... taman tamo negdje nakon 2 noci u satoru pocnu mi se abnormalno susiti usta I nije do vrucine vani, jer sam prosle godine nocila bez satora, pod vedrim nebom, samo u vrecama - i sve pet. Dakle - sator je "krivac".

Za svaki slucaj, uzmi neki vrlo dobar premaz za usta sa sobom
Old 20.05.2005., 11:27   #13
Billi
Pas sa licem

Billi Avatar

Registracija: Feb 2003.
Quote:
Lei kaže:
Ako zbilja misli kuhati i pripremati rucak/veceru/dorucak onda predlazem i investiciju od par sto kuna u iduce: stol sa stolicama na rasklapanje. Nesto genijalno -
tako je! jer po meni u tome i je big dil kampa, zavalit se ispred satora i uzivat u slici i zvukovima
Billi is offline   Odgovori s citatom
Old 20.05.2005., 12:46   #14
Imoen
throw that potato!

Imoen Avatar

Registracija: Feb 2004.
uz sve ostalo kaj su ljudi vec rekli-

1. otvarac za konzerve!
2. ak imate mjesta u prtljazi, ponesite veliki debeli komad najlona za stavit ispod satora tak da nema beda kad kisa pada...
3. nesto za komarce

svakako se raspitajte za odredjene kampove kolika je cijena, jer ipak je bolje spavati u krevetu ak vas vec isto dodje

oko Zadra nisam bila (osim na Pagu, al to jos prije Zrće histerije) tak da konkretno ne znam, al ima dosta informacija na netu, proguglaj newsgrupe i http://www.camping-croatia.com
Imoen is online now   Odgovori s citatom
Old 20.05.2005., 15:04   #15
aaston
netolerantni farabuto

aaston Avatar

Registracija: Apr 2004.
Ne znam ako je već spomenuto ali obavezno si uzmi neku ručnu svijetiljku.
Old 20.05.2005., 18:25   #16
Clea
cube

Registracija: Oct 2003.
najbolje je ici u kamp negdje u predsezoni, u 6. mjesecu, nema guzve i osjecase se kao u prirodi.

istina je da ne mozes bas kuhati previse, ali mi i kad idemo u apartman ne ubijemo se od kuhanja nego odemo nesto pojesti vani, tako da neko ko inace jednom dnevno jede vani, moze ustedjeti na smjestaju.

nikako ne bacajte novce na one satorcice u kojima ne mozete ni stajati, to je bezveze, jer tjedan dana nije malo.

pazite da ne zaboravite ponijeti sator, to se mom muzu prosle godine dogodilo

pazite da je kamp u borovoj sumi, da imate hlada. ima puno tih kampova na netu.
Clea is offline   Odgovori s citatom
Old 23.05.2005., 02:30   #17
bLOODSTONE
alfa ženka

bLOODSTONE Avatar

Quote:
Clea kaže:
pazite da ne zaboravite ponijeti sator, to se mom muzu prosle godine dogodilo

joj mogu mislit koje iznenađenje te dočekalo
hvala na savjetima, samo nastavite, pišem popis upravo
Hm, ovaj prijedlog o šatoru u kojem se da stajati bi trebala shvatiti stvarno ozbiljno, jel ?

A te stolice i stol na rasklapanje, to je negdje ultraskupo ili ima čak i jeftinijih verzija?
Old 23.05.2005., 08:34   #18
Lei
...pahuljice padajte...

Lei Avatar

Quote:
bLOODSTONE kaže:
A te stolice i stol na rasklapanje, to je negdje ultraskupo ili ima čak i jeftinijih verzija?
Ovo sto ja imam je kostalo par sto kuna (do 200 mislim) u Getrou. U Metrou su sad povadili isto gomilu te kamperske opreme - stolice, lezaljke, satori, prostirke... odi baci pogled.
Old 25.05.2005., 13:40   #19
Tremor
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2005.
Mi smo isli i po 3-4 dana i po 15-tak dana a ovisno o duzini puta pakiras stvari:
- ako ides autom koji ce biti parkiran negdje svih tih dana, uzmi nesto za ga pokriti, pa makar staru plahtu, posebno ako su zimzelena stabla zbog smole
- otvarac za konzerve, otvarac za boce
- bestek (isplati se imati pravi) i noz bez obzira kuhas li ili ne
- spag i stipaljke za robu susiti, trebat ce ti svakodnevno
- neki najlon za pod sator, jos jedan za pokrit sudje i stvari koje ostavis vani
- svijeca, najjeftinija varijanta za osvjetljenje dok se sjedi
- lampa baterijska za kretanje po kampu nocu
- wc papir
- ako ides duze, moras oprati i nesto robe, pa makar to bili samo i kupaci i rucnici. pa uzmi malo praska za pranje robe
- ima dobrih i jeftinih plasticnih tanjura i casa koji se nece polomiti u prijevozu, pranju i slicno, a ne moras koristiti one jednokratne, em su jadni em vise otpada stvaraju, treba ti i neka posuda plasticna tipa lavor u kojoj ces nositi sudje na pranje i slicno...
- zgodno je imati kompatibilne vrece... i.e. ako imaju isti patent zatvarac koji se otvara do kraja mozes spojiti 2 skupa i dobiti "bracnu vrecu za spavanje"
- neko sredstvo protiv komaraca, a buduci da je sve na otorenom zgodne su svijece protiv komaraca ali neke provjerene ili one spirale koje dime protiv komaraca, paziti da se ne ostavi zaboravi, u borovoj sumici lako se zapale iglice

- u kampingu obratite paznju na izgled stabala u blizi gdje cete postaviti sator, akosu napukla ili poluispala izbjegavati, zadnji put je nama u susjedstvu na kampingu se slomilo stablo i palo na kamp kucicu 2 parcele dalje od nase, bilo je napuklo od prije i palo je predvecer bez nevremena ili tako neceg...

- sator moze proci i onaj manji ali bi ja sad ipak radije neki u kojem mogu stajati, ako cete uzimat manji sator nemoj uzet sator deklariran za 2 osobe nego za 3, malo je siri i tako je malo komotniji, mozes sa strane taman drzati stvari, ako idete prvi put pa ne znas kako ce ti se svidit, mozda je zgodno posuditi neki sator

- ja stavim na madrac na napuhavanje onu jogi plahtu s elasticnim rubovima, spavas kao na pravom krevetu, posebno kad ides duze od 2-3 dana

A sorry malo sam se previse raspisala... ali sad vec i mene vuce opet... kad ce taj godisnji?!?
Tremor is offline   Odgovori s citatom
Old 20.06.2005., 03:07   #20
Potala
Squaw

Potala Avatar

Registracija: Nov 2002.
Kampovi

Razmišljam o odlasku na kampiranje, a nemam nikakvog iskustva s tim pa su svi prijedlozi/savjeti/saznanja dobrodošli.

Zanima me prvenstveno Istra (i eventualno sjeverna Dalmacija). Kolike su cijene boravka (samo za šator, ne autokampovi) i koje kampove preporučate?
Potala is offline   Odgovori s citatom
Old 20.06.2005., 10:11   #21
Lei
...pahuljice padajte...

Lei Avatar

Jesi procitala ovo ? Tu imas dobrih savjeta oko kampiranja i opreme.

Na zalost, ne znam odgovoriti na ostala pitanja
Old 20.06.2005., 13:30   #22
Potala
Squaw

Potala Avatar

O majko mila, dok sam pročitala što bih sve trebala nositi smučilo mi se. Pa za to si hotel platim
Old 20.06.2005., 18:10   #23
Miss_B
...Legally Blond...

Miss_B Avatar

Registracija: Jun 2005.
Pošalji poruku preko MSN korisniku Miss_B
Ma iskreno govoreci kampiranje je sto puta bolje od hotela. Nekako se osjecas slobodniji. Kampiram svako ljeto otkad znam za sebe i to mi se nekako uvuklo pod kozu.

Sto se tice skupoce - vjerujte jeftinije je nego boravak u nekom hotelu (inace moji ne bi kampirali svake godine vec bi uplatili 10 dana u nekom hotelu)!

Treba probat. Netko je za to, a netko mozda nije.

Ja samo znam da ja ne mogu zamisliti ljeto bez satora, kampa i zabave koja ide s tim...

P.S. Onaj koji nikad nije ni bio blizu satora, u pocetku vjerojatno nece biti odusevljen, ali kad udjes u stos sa spavanjem na podu, tusiranje u javnim sanitarijama, itd., vjerojatno ce pozeljeti to ponoviti jos jednom.

P.S.S. Od kampova preporucam strasko na pagu kraj novalje. Odlicno je (a i zrce je blizu... )
Miss_B is offline   Odgovori s citatom
Old 21.06.2005., 00:50   #24
-haf-
Neki veliki drmr

-haf- Avatar

Registracija: May 2003.
jel ima koji dobar kamp u Puli?
Dubrovnik? Hvar?

blogopis haf-o-matic na JuBito
-haf- is offline   Odgovori s citatom
Old 22.06.2005., 01:15   #25
Potala
Squaw

Potala Avatar

Quote:
Miss_B kaže:
P.S.S. Od kampova preporucam strasko na pagu kraj novalje. Odlicno je (a i zrce je blizu... )
Jao ne, ni blizu Zrča...

Imaš koji prijedlog za Istru?
Old 22.06.2005., 15:46   #26
Miss_B
...Legally Blond...

Miss_B Avatar

Iskreno, posto zivim u rijeci, ne preferiram istu i sjeverno primorje kao destinaciju za ljetovanje, tako da nemam ideje gdje bi u istri mogao biti dobar kamp.

Ali bila mi je frendica jedne godine u kampu mislim u medulinu. Kaze da je bilo odlicno.
Old 22.06.2005., 21:56   #27
Potala
Squaw

Potala Avatar

Pogledat ću na netu što ima o tome...

Iskreno, ne preferiram ni ja baš Istru, puno mi je draži južni Jadran, ali planiram otići ove godine u Motovun, a nisam motorizirana pa sam nekako to htjela spojiti.
Old 24.06.2005., 16:29   #28
Annette
Registrirani korisnik

Annette Avatar

Lokacija: nemam stalnu lokaciju, sad sam tu, sad negdje drugdje...
mi bismo htjele iznajmiti kamp-kućicu...
pa me zanima koliko to otprilike stoji (7dana) i može li mi itko preporučiti nekakav kamp gdje se može iznajmiti kućica? najdalje do Šibenika (uključujući otoke)?

hvala!
Old 25.06.2005., 11:31   #29
Bitanga
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2003.
Re: Kampovi

Quote:
Potala kaže:
Razmišljam o odlasku na kampiranje, a nemam nikakvog iskustva s tim pa su svi prijedlozi/savjeti/saznanja dobrodošli.
mi smo se prije par godina zaputili u kamp bez da smo imali pojma o kampiranju... imali smo sator, luftice i vrece za spavanje.
sto nismo imali, a skuzili smo da bi nam dobro doslo:
1. cekic za zabijat klinove od satora u zemlju - nije bas zabavno po mraku trazit po kampu kamen s kojim bi mogli zabijat klinove.
2. baterijska lampa - recimo da bi s njom bilo lakse trazit kamen po kampu za zabijat klinove
3. stolci na rasklapanje - svi oko nas su ih imali i jedino smo mi sjedili na podu i jeli na podu...
4. fen za kosu - mi smo kosu susili tako da smo upalili grijanje i puhanje u autu - nije bas najbolje rjesenje
5. pumpa za luftice - bili smo kupili neke jeftine luftice na kojima smo mislili spavat i pustili smo dusu dok ih nismo napuhali - sreca da su uletili susretljivi ljudi iz satora do i posudili pumpu kad su vidjeli kolko se mucimo... . Ti iz satora do su imali hrpetinu opreme - rostilj, stol ,stolce, tanjur za kotlovinu ... a mi bokci nista...
6. upute za postavljanje satora - izgleda to jednostavno, ali bez uputa ga je prvi put malo teze za slozit
7. kombinirke - u kampu di smo mi bili bez kombinirki si se mogao tusirat samo u hladnoj vodi... netko je bio toliko domisljat da je sa pipe iscupao rucke za toplu vodu pa je ekipa isla na tusiranje sa rucnikom, gelom za tusiranje i kombinirkama

ne sjecam se tocnih cijena, ali bilo je puno povoljnije od smjestaja u sobama...
Bitanga is offline   Odgovori s citatom
Old 25.06.2005., 11:48   #30
Potala
Squaw

Potala Avatar

Hvala. I super ti je post
Old 26.06.2005., 16:13   #31
Miss_B
...Legally Blond...

Miss_B Avatar

Re: Re: Kampovi

Quote:
Bitanga kaže:
mi smo se prije par godina zaputili u kamp bez da smo imali pojma o kampiranju... imali smo sator, luftice i vrece za spavanje.
sto nismo imali, a skuzili smo da bi nam dobro doslo:
1. cekic za zabijat klinove od satora u zemlju - nije bas zabavno po mraku trazit po kampu kamen s kojim bi mogli zabijat klinove.
2. baterijska lampa - recimo da bi s njom bilo lakse trazit kamen po kampu za zabijat klinove
3. stolci na rasklapanje - svi oko nas su ih imali i jedino smo mi sjedili na podu i jeli na podu...
4. fen za kosu - mi smo kosu susili tako da smo upalili grijanje i puhanje u autu - nije bas najbolje rjesenje
5. pumpa za luftice - bili smo kupili neke jeftine luftice na kojima smo mislili spavat i pustili smo dusu dok ih nismo napuhali - sreca da su uletili susretljivi ljudi iz satora do i posudili pumpu kad su vidjeli kolko se mucimo... . Ti iz satora do su imali hrpetinu opreme - rostilj, stol ,stolce, tanjur za kotlovinu ... a mi bokci nista...
6. upute za postavljanje satora - izgleda to jednostavno, ali bez uputa ga je prvi put malo teze za slozit
7. kombinirke - u kampu di smo mi bili bez kombinirki si se mogao tusirat samo u hladnoj vodi... netko je bio toliko domisljat da je sa pipe iscupao rucke za toplu vodu pa je ekipa isla na tusiranje sa rucnikom, gelom za tusiranje i kombinirkama

ne sjecam se tocnih cijena, ali bilo je puno povoljnije od smjestaja u sobama...
a uz sve to dobro dojdu ineke sitnice kao:

1. kanistar za vodu - da ne moras za svaku glupost setat do sanitarija

2. sklopive plasticne police - ima ih za kupit u svim ovim supermarketima, a dobro dojdu za drzanje hrane dalje od tla

3. petrolejka (ili lampa na struju) - tako da navecer kad sjedis pred satorom mozes i citat/igrat karte... Lampu ukopcas u struju u kampu ako platis prikljucak...

4. spaga - tako da mozes npr. zavezat ga od jednog stabla do drugog kako bi imali gdje stavit susit robu, rucnike, badice...

5. par stipanica - iz istog razloga kao i gore

6. nekoliko cavlica i cekic - uvjek dobro dojde da mozes poslje nesto objesit o stablo

7. metlica mala - vjerujte nakon sto neko vrijeme provedete u satoru u kojeg se nanjelo zemlje i trave nogama, pozelit cete da je imate

8. lavor, kadica ili sl - za prat prljavo sudje/robu

Znam da ce vam se neke od ovih stvari cinit smijesnima, ali vjerujte sve su potrebne. Znam jer sam kampirala jedno 15 puta sigurno... (a jesam i vise)
Old 30.06.2005., 09:58   #32
Thurgood
provincijalac

Thurgood Avatar

glede popisa kampova, možda pomogne:

http://www.croatica.net/hr/portal/sm...vi_default.asp

dobar dio onih koji su na popisu a nemaju link zapravo imaju stranice - guglaj, ili pogađaj

http://www.camping-croatia.com/sadrzaj.htm

nažalost ovaj "uskoro" za cjenik stoji već par mjeseci

planiramo negdje tamo potez od Zadra do Šibenika, al tko zna šta bude... sastavio sam neku tablicu sa cijenama, al ne znam gdje da to uploadam ako nekoga zanima

Potala, Moščenička Draga mi se čini simpa i nije skupa ni daleko - http://www.croatica.net/autocamp-i/hr/autocamp.htm - za prvi put je
Thurgood is offline   Odgovori s citatom
Old 02.07.2005., 00:12   #33
Potala
Squaw

Potala Avatar

Zvuči dobro, samo se nadam da autokamp ne znači da moram doći autom
Old 10.07.2005., 15:30   #34
tvor
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2004.
Kolki dode 7 dana kampiranja, u satoru, 2 osobe...bez prikljucka za struju???

otrpilike
tvor is offline   Odgovori s citatom
Old 11.07.2005., 07:41   #35
Thurgood
provincijalac

Thurgood Avatar

pa svaki pristojni kamp ima svoje stranice i cjenik, računaj
Thurgood is offline   Odgovori s citatom
Old 23.07.2005., 01:18   #36
cuca
inace okvacena

cuca Avatar

Registracija: Jul 2004.
Pošalji poruku preko MSN korisniku cuca
Quote:
Potala kaže:
Jao ne, ni blizu Zrča...

Imaš koji prijedlog za Istru?

POREC
cuca is offline   Odgovori s citatom
Old 26.07.2005., 23:37   #37
Tila
Registrirani korisnik

Tila Avatar

Ovo s Labelom mi je fakat smiješno! ... i bedasto baj d vej!
Tila is offline   Odgovori s citatom
Old 27.07.2005., 17:11   #38
nuc
Registrirani korisnik

nuc Avatar

Registracija: May 2004.
dobri savjeti... al kaj ce vam stolci i stolovi.. mi smo isli kampirat na velebit...kakvi stolci ljudi moji.. pa ide se na divljaka.. tak je najbolje dobar ruksak, wc papir, kruh i cokolada, flaster, baterija, noz - vrlo bitan za snalazenje u divljini..., luftic je alfa i omega dobrog sna... sam nemojte kupit onaj debeli i ne ponijet pumpu jer cete ispustit dusu ko nas kolega ..
prvu noc smo pokisli jer je sator bio premali, nas dvoje se zguralo u sator za 2 patuljka.. nije prokisnjavao ali su stijenke satora bile toliko mokre da se nisi smio priblizit njima, sto je bilo neizvedivo ak se oces bar jednom okrenut dok spavas.. tak da sva upozorenja o velicinama satora uzmi za ozbiljno.. gljive mos jest sirove ak nadjes... drenak je vitaminska bomba i narod kaze da moze spasit od dehidracije... kak ti...

e sad nisam nikad kampirala u blizini mora ( osim ak vam 2,5 sata pjesacenja do plaze nije blizu.. )
jesu strogi striceki policajci? isla bi opet ove god al ne znam di se zbuksat a da te ne poteraju
el bio ko tak negdje?
Old 27.07.2005., 18:46   #39
Miss_B
...Legally Blond...

Miss_B Avatar

rekla si da nema slicnih tema. a sto je s ovim?

proskicaj malo po njemu. naci ces nekoliko savjeta za kampiranje:

kampovi
Old 28.07.2005., 02:02   #40
El Tomo
Ponekad nisam na forumu

Sto se tice kupnje satora - ako ga mislis koristiti vise od sezonu-dvije, isplati se kupiti malo skuplji sator. Zato ako imas mogucnosti - pravac graz i posjetiti northland ili inter sport. Ja preporucam northland satore koji su malo skuplji ali i dobre kvalitete. Nije toliko problem u krovu satora koliko u njegovom dnu. Ako spavas na podu, i zadesi te prolom oblaka, sigurno ces plivati i ti i tvoje stvari ako pod pusta.

BTW od najbitnijih stvari za kampiranje, obavezno ponijeti svijecu. Ljudi se zacude koliko jedna svijeca moze zagrijati sator u slucaju hladnog vremena.

Obnovljeni astronomski blog
El Tomo is offline   Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja