Pogledaj jedan post
Old 12.11.2023., 13:23   #8064
Pozdrav. Jucer nam je doslo stene toy pudle, ima malo vise od 2 mj. Uzgajivac je hranio pudlicu sa Royal Canin hranom ali ja znam da ta hrana nije dobra. Uzeo sam mu vrecicu te njegove hrane koju je jeo dok je bio tamo a drugu hranu sam uzeo Orijen puppy.

Jucer kad je dosao je navecer jeo jako malo, gotovo nista a danas ujutro sam mu pomijesao tu staru hranu i 5,6 kuglica nove i to je pojeo. Sad popodne sam mu opet dao hranu ali nece uopce jesti, stavi ovu novu hranu u usta i ispljune. Isto je pomijesana stara i nova.

Mislio sam da stenci ipak jedu puno vise i brine me sad sto ako nece htjeti jesti ovu novu hranu a ne hrani mi ga se sa tom Royal canin. Royal canin ima brikete kao one rizine pahuljice a Orijen puppy ipak ima jako male briketice koje bez problema on moze gristi. Ugl. kad se moram zabrinuti i sto da napravim da prihvati ovu novu hranu? Posuda s hranom mu je stalno dostupna.

Pas je inace veseo, razigran, skace, igra se, nikakvi problemi s njim. Cak je dobro i prihvatio odvajanje od mame i okoline u kojoj je bio, barem zasad se tako cini.

Poslano sa mog SM-G990B koristeći Tapatalk
Odgovori s citatom