Quote:
ex nihilo kaže:
Nisu ju imali, to se rucno zamijesa po receptu, pakirana je u bijelu kutijicu s naljepnicom na kojoj je pisao sastav. Bila je brzo gotova, dosla sam drugo jutro po nju.
Mislim da tu kremu mogu napraviti u svakoj ljekarni Gradske, Ilica 43 mi je bila preporucena kao najbolja ljekarna za kupnju njihove kozmetike.
|
bila sam Masarykovoj, ili tamo negdje u centru, treba doći s receptom da se vidi sastav
što se tiče krema za njegu, vele da sve ljekarne rade po svom receptu, a dio asortimana im dođe već napravljen, misle na ono za liječenje tipa mast protiv išijalgije koja je meni super (a jeftina)
Quote:
Automatic man kaže:
Potrosio sam Minoxidil i nastavljam terapiju, ali imam “problem”.
Pumpica na boci je lose kvalitete, pola minoxidila je zavrsilo na glavi a pola curilo posvukud.
Kaj da sad radim? Potrosio sam sve i nemogu doci u ljekarnu to reklamirat sad kad je boca prazna, sterat ce me van
Mislim kupit cu ja novu i nadat se da je ovo bio izuzetak ali … bas su lose te pumpice, jel neko od vas trosio taj Minoxidil i imao slican problem?
|
po meni je jedini problem što si toliko čekao, trebao si reklamirati čim si primjetio da je ambalaža u defektu
Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk