Quote:
klokanovac kaže:
To su ti njihova učenja koja su ti oni usadili u svijest. Radi se o sustavu kontrole i ropstvu. Normalno je da nisi na toj razini da shvatiš neke stvari jer te novac učinio slijepim i limitiranim. Kao i većinu ljudske populacije ustvari koja i dalje ne kuži da je prevarena. Radi se o jednoj velikoj prijevari. Inače, baš kada si spomenuo čekić, ljudi su ti nekada sami izrađivali oruđe i alate. Nisi trebao novac da kupiš naprave za popravke, sami smo ih znali izraditi. I ta znanja su ti se prenosila sa koljena na koljeno. Današnji ljudi pojma nemaju ni od kojih elemenata se to radi, ne znaju postupak, ne znaju ništa jer se to danas kupuje u trgovinama. Masonske lože su mnoga znanja sveli na uži krug čovječanstva iliti korporacije. Svrha ograničavanja znanja je opet novac. Novac te drži pod kontrolom i kaže ti: "Ti samo radi svoj posao, a ja ću ti omogućiti, da drugi netko proizvede to nešto umjesto tebe. Tvoje je samo da trošiš novac i kupuješ, nemoj uopće misliti . Drugi su tu da misle za tebe. " Tako ti to otprilike funkcionira i ne samo sada, već tisućljećima. I tako nas ograničavaju. Fokusiraju nas da gledamo usko, a ne široko.
|
Sve je to tako ali u osnovi pogrešno.
Kvaka je u tome što ti vjeruješ da je netko svjesno upravio poredak ovakav kakav je danas i da je to plod nečijeg plana itd. To se jednostavno dogodilo.
Zašto više ne koristimo tipke na televizoru? Zato što imamo daljinski. A zašto imamo daljinski? Pa zato što nam se ne da ustati s kauča da okrenemo program, i vremenom attention span oslabi u moru 200 programa koje stalno vrtimo. A tek attention span na telefonima.
Tu dolazi priča o našim internim programima kojih ima dosta više nego prije sto dvjesto godina kad je život bio jednostavniji. Nije poanta uprijeti prstom u Billa jer on ima vjerojatno tisuće svojih programa, nego osvjestiti vlastite programe koji nas drže ovakvima kakvi jesmo.
Poznajem jednog starijeg čovjeka koji je sam svoj majstor, od starog oluka ili lima lik napravi nešto korisno. Bez školovanja je svestraniji od većine današnje populacije.
Šta ti znaš popraviti, napraviti? Da se ogradim, ja isto znam skoro ništa.