Danas sam išao gledati u kino film 2X
White Bird (2023) Night Swim (2024)
1. Film o 2. svjetskome ratu, koji nema veze sa filmom Wonder (2017), ali ako želite vidjeti jedan mali film u kojem likovi prolaze kroz film da vam je na kraju drago što ste vidjeli film, onda je ovo film za vas. Skoro cijeli film je prikaz zasebitog prijateljstva dvoje djece, makar ima nešto malo i ostalih likova, a svi glumci su kvalitetno odglumili. Drago mi je što sam uz ovaj film ostao do kraja, film mi je ostavio lijepi utisak i makar sa Wonder (2017) nema veze film mi je drag ratni film i svidjelo mi se je ovakvoga kakvoga su ga snimili.
Ocjena: 3/3
2. Film je tako običan, a trailer bezveze da je to možda zapravo uspješan film i da ćete se od njega kloniti od jeb* svih bazena. Sve je u ovome filmu obično, da je to na kraju strašno. Režiji su pridodali pažljivi pristup, svi glumci odlično glume običnost i pažljivo su odabrani. Obično je što u više sastava ovoga filma čini ovaj film i na kraju umjesto običnog se bojite. Film se ne oslanja samo na bazen, oko bazena su zadovoljavajuće prikazali sve što se oko njega nalazi i sva ta mjesta u filmu što dovode do njega, uključujući i prikaz obitelji za koju mislim da su odabrani odlični glumci koji su odlično prikazali bezopasan život i da se nadaju da će događaji dobro proći. Neobičan film za kojeg ima mjesta među horor filmovima, da ovakav stvoren sa ovakvom pričom i objašnjenjem prokletstva bude među omiljenijim filmovima. Znam da je meni već omiljen! Možda su u filmu željeli da ne dižu veliku strku oko bazena, da je na kraju bazen strašan! Ja kažem, među boljim hororima koje će se rado isticati u budućnosti, među filmovima različitoga prikaza, iznenadno pojavljen na početku 2024. godine.
Ocjena: 3/3
(Slijedeći tjedan očekujte The Beekeeper, za kojega su obečali da ima puno akcije, u Cinestaru su najavili puno zanimljivih filmova do 4. mjeseca, ovako uopće nije bilo prošle godine, pa se radujem odlasku u kino)