Quote:
JohnDoe-25 kaže:
Zanimljivo. Znači, toliko su slabije da ni dugmad ne mogu stiskati?
E, kad te lokalne feministice dočepaju, poželjeti ćeš da si u Sibiru u gulagu.
|
A ratu sam vidio žene i kolika je "korist" od njih. Ali ne bi sada o njima, nego paralelu sa muškarcima.
Usporedbe radi, vidio sam vojnike muškarce nižeg rasta i slabije građe (a opet i takvi jači nego prosječna žena). Pa tako, dok puca (AK 47), puška ga odgurava prema natrag i mora koračat unatrag - da ne bi pao. Na maršu (~25 km) nisu u stanju nositi svoju pušku - pa to za njega čine drugi. Nikakve koristi od njega kada se vuče BST (teret se rasporedi na ostale). I tsl. Pa do slučajeva kada pod psihičkim teretom reagiraju kao žene - paničare, histeriziraju i plaču. Također, bio sam svjedokom izmjene kotača na tenku i nekoliko članaka gusjenice, na temperaturi ispod nule, uz malo alata i dizalicu, pa na ruke... Jednostavno to žene ne bi mogle odraditi. Žene koje kopaju rov? Izvlače ranjenog?
Ako ne govorimo o muškarcima koji imaju problem sa ženama, pa im žele napakostiti ili nešto im dokazati, čisto praktično, novac se može odvojiti i za pametnije stvari od obuke žena, izgradnje posebnih objekata, WC-a, tuševa...