Ja bih napravio ˝upitnik˝ po srednjim školama da se pita te buduće vojnike što očekuju od vojne obuke
Vojni rok od nekoliko mjeseci je bacanje novca sve se da obaviti u max mjesec dana što se tiće osnova čak neki sistem ˝večernje škole˝ obuka tijekom ljetnih praznika i sl da se ove curice nebudu osjećali depresivno odvojeni od roditelja(evo moj klinac je išao u školu prirode po pola razreda su morali doči roditelji jer su im klinci bili previše tužni zbog odvajanja)
A oni koji žele više i naučiti specijalna znanja pojedinih vojnih rodova ti se budu ionako prijavili u vojsku kao svoj odabir zvanja i mogučnost dodatne izobrazbe
Inače klincima danas je preljepo obaveze nikakve starci sve peglaju ni brige ni pameti jer to nacionalni ispiti(matura) dokazuje da ne samo što su mekani nego su poprilično glupi i nezainteresirani za učenje jer imaju dobre mentore iz javnog i političkog života dečki u nogomet cure na onlyfans j.beš školu ima lakši način tata bude kupio diplomu ili me budu upisali na privatni fax sa labilnim pristupom ocijenjivanja čitaj plati i imaš ocjenu
|