Pogledaj jedan post
Old 04.02.2024., 00:53   #1302
Quote:
jolly_jocker kaže: Pogledaj post
Neki dan u Lidlu akcija Perkside bušilica 20 v ima 45 Nm, brzina do 1650 okretaja cijena 19,99 e...baterija za nju 20 v / 4Ah (kako je Zvon preporučio) cijena 34,99e.....punjač za bateriju 20v / 4.5 A 12.99h. Dođem na otvaranje u 8 h u Lidl i nema punjača za baterije,kažu radnici nisu stigli punjači ..čujem oko sebe još možda 5-6 ljudi isto traže što punjače ,što baterije. Naravno,ne kupim ništa i odem,nema šanse da ću kupit "novo auto bez motora" (neku novu stvar a da nije u funkciji).

Pregledao sam još malo što ponude,što videa,što po forumima šta kažu ...i našao sam jednu ,istina dosta skuplju ali čini se vrlo kvalitenu aku bušilicu DeWalt 18v, broj okretaja do 2000,60 Nm,ima i čekić(udarna),original punjač i dvije baterije po 4 AH u koferu sve,garancija 5 godina ...cijena znatno skuplja od Parkside bušilice tj. 331 e

Računam da ima dvije baterije po 4 Ah ,motor bez četkica,bolje performanse od parkside bušilice gore navedene,univerzalniji punjač sa 18v jer kako vidim vrlo malo aku bušilica je sa 20 v a mnogo ovih sa 18v pa pretpostavljam da bi moglo biti razuloga za to a i jaka je firma pa će se moći nabaviti diejlovi ako zatreba,a što je možda i najvažnije kupiš odmah lijepo sve a ne kao u Lidla jednu bušilicui Parside na nekoliko rata...mislim kupiš jednom pa imaš kvalitetnu bušilicu (samo paziš da se potpuno ne isprazne baterije) 10 godina ili više.......

Zanima me vaše mišljenje kolika je razlika u kvaliteti između navedene Parside bušilice i ove ?

https://www.bauhaus.hr/akumulatorski...roduct-details
Ako ti je to prvi aku alat koji kupuješ, razmisliš dali planiraš kupovati još nešto, radi kompatibilnosti baterija. Jer nakon bušilice možda poželiš i brusilicu, sabljastu, ubodnu. Pa najprije napravi kalkulaciju ukupnog troška nabave.
baustelac99 is offline  
Odgovori s citatom