Pogledaj jedan post
Old 25.06.2024., 20:22   #2676
Quote:
stegaNo1 kaže: Pogledaj post
Italija je kriminalno losa, doslovce je ostalo samo ime.
Hnl albanci su nas unistavali, zasluzili pobjedu vise nego mi.
Spanjolci su nas razmontirali (da, nase greske se jednako broje kao i spanjolski dobri potezi).
Sve skupa performanse za zaborav, dno dna, od igre do rezultata. Suca smo spominjali vjerujem dosta puta jer on nije razlog poraza, stovise u svih 270 minuta nemas niti jedan neopravdano sviran penal protiv tebe ili crveni, sasvim dovoljno da se sudjenje spomene i da ostane na tome.

Ne znam samo zasto se stalno spominju igraci van forme ,.ozlijedjeni i stari. Pa zar ne igraju umjesto njih onda oni drugi?
Slažem se da je ova ITA puno slabija od ITA od prije 15-20 godina i da su dosta pali u zadnje vrijeme (iako su osvojili euro). Ali unatoč tome Italija je i dalje ekipa sastavljena od igrača uglavnom iz serie a (+ još neke druge lige petice).
A ti sad makni nama iz sastava Modrića, Brozovića, Perišića i tih par protiv kojih svi seru i koga ćeš stavit? Baturinu koji je igrao u HNL-u ove sezone i koji je još premlad (iako ima potencijal) i sigurno nije na razini da rješava ovakve utakmice?
Mnogi zazivaju Pjacu koji je odigrao solidno ovu sezonu u Rijeci, prije toga se nije mogao probiti u jebenom Empoliju. Marco Pašalić isto solidna sezona u Rijeci, prije toga 3. njemačka liga itd. da sad ne nabrajam
Koga mi to imamo? Koji to igrači su mogli bolje odraditi ove utakmice, a zakinuti su za minute jer su igrali Modrić, Broz i Perišić?
Ovdje kad čovjek čita bi pomislio kao da mi imamo 5 wonderkidova na klupi koji će vrijediti svaki sto milijuna eura, ali eto ne mogu dobiti minute jer zločesti Modrić, Brozović i Perišić se ne žele odreći svojih minuta. A to jednostavno nije tako, imamo par mladih solidnih igrača u veznom redu za koje trebamo vidjeti koji im je realno limit i razina (Sučić i Baturina), u napadu smo jako tanki, a u obrani još tražimo pravu kombinaciju iako imamo tu neke solidne mlade igrače.
To je to, ovaj rezultat koji smo ostvarili je po meni realan s obzirom na igrače koje imamo, njihovu formu, ozlijede itd. Još smo bili na minutu od prolaska i dosta nesretno (kao i uvijek na euru) ispali
giga-idol is offline