Quote:
stegaNo1 kaže:
Italija je kriminalno losa, doslovce je ostalo samo ime.
Hnl albanci su nas unistavali, zasluzili pobjedu vise nego mi.
Spanjolci su nas razmontirali (da, nase greske se jednako broje kao i spanjolski dobri potezi).
Sve skupa performanse za zaborav, dno dna, od igre do rezultata. Suca smo spominjali vjerujem dosta puta jer on nije razlog poraza, stovise u svih 270 minuta nemas niti jedan neopravdano sviran penal protiv tebe ili crveni, sasvim dovoljno da se sudjenje spomene i da ostane na tome.
Ne znam samo zasto se stalno spominju igraci van forme ,.ozlijedjeni i stari. Pa zar ne igraju umjesto njih onda oni drugi?
|
Slažem se da je ova ITA puno slabija od ITA od prije 15-20 godina i da su dosta pali u zadnje vrijeme (iako su osvojili euro). Ali unatoč tome Italija je i dalje ekipa sastavljena od igrača uglavnom iz serie a (+ još neke druge lige petice).
A ti sad makni nama iz sastava Modrića, Brozovića, Perišića i tih par protiv kojih svi seru i koga ćeš stavit? Baturinu koji je igrao u HNL-u ove sezone i koji je još premlad (iako ima potencijal) i sigurno nije na razini da rješava ovakve utakmice?
Mnogi zazivaju Pjacu koji je odigrao solidno ovu sezonu u Rijeci, prije toga se nije mogao probiti u jebenom Empoliju. Marco Pašalić isto solidna sezona u Rijeci, prije toga 3. njemačka liga itd. da sad ne nabrajam
Koga mi to imamo? Koji to igrači su mogli bolje odraditi ove utakmice, a zakinuti su za minute jer su igrali Modrić, Broz i Perišić?
Ovdje kad čovjek čita bi pomislio kao da mi imamo 5 wonderkidova na klupi koji će vrijediti svaki sto milijuna eura, ali eto ne mogu dobiti minute jer zločesti Modrić, Brozović i Perišić se ne žele odreći svojih minuta. A to jednostavno nije tako, imamo par mladih solidnih igrača u veznom redu za koje trebamo vidjeti koji im je realno limit i razina (Sučić i Baturina), u napadu smo jako tanki, a u obrani još tražimo pravu kombinaciju iako imamo tu neke solidne mlade igrače.
To je to, ovaj rezultat koji smo ostvarili je po meni realan s obzirom na igrače koje imamo, njihovu formu, ozlijede itd. Još smo bili na minutu od prolaska i dosta nesretno (kao i uvijek na euru) ispali