Pogledaj jedan post
Old 05.07.2024., 11:32   #92
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
L e ć e v i c a nije problem moj-tvoj-Puljka nego jedino i isključivo županije i države i sad se svi kolektivno zapitajmo zašto država ima maćehinski odnos prem Splitu od obilaznice Omiša, ulaza u grad i sam bog zna kojih još problema.
Tunel Kozjak, obilaznica Omiša da konačno možemo u i iz Omiša bez da se pokušavamo vozit satima a onda kao da je to malo preusmjere nas preko Tugara di samo nekoj ludoj sreći možemo zahvalit šta još nema mrtvih.

Tebi je problem Puljak i njegove izjave a nisu ti problem oni prije njega u stolici gradonačelnika i nisu ti problem nesposobni u županiji i državi. I govoriš Prkić, Matijević i Renić a možeš tu komodno dodat i mene koji šize oko Lećevice i Karepovca.

Mi imamo problem epskih razmejra i prijeti nama ekološka katastrofa epskih razmjera a politički se prepucavamo šta je Puljak rekao a oko Karepovca i Lećevice šta on rekao da rekao njegove ne diraju one odgovorne. Bilo bi OK da bijes prema Puljku, koji put opravdan, ipak preselimo prema onima koji su stvarno odgovorni.

Garaže, vrtići, semafori, promet, prometnice svakako kao i radovi na Žnjanu, iako ni za to ne snosi odgovornost ni malo, su OK ali škovace, Karepovac, recikliranje i Lećevica s njim imaju veze isto kao što ti ili ja imamo s tim veze.

Zauzet je da izvineš lagano nejebavajući stav prema Splitu iz posve prizemnih političkih razloga i šta svi to prije shvatimo bit će nam lakše stavit prave očale na nos da vidimo istinu.

cuka ne isplati ti se prepirad s parizer bojnom?

jer da je vice na vlasti.. split bi bia Monako vec, lecevica radila, karepovac bi bio park, ceste savrsene, 100000 vrtica otvoreno, marjan vec izgradjen (jer tu je Puljak isto kriv sta ide to sporo), trajektna luka (potpuno novi problem otkad je Puljak na vlasti, nikad prije nije bilo guzve u luci), pa svi ovi tobacco shopovi (opet Puljak kriv a ne ministarstvo..) i tako dalje i dalje

Hocemo Vicu za gradonacelnika
abog13 is offline  
Odgovori s citatom