Pogledaj jedan post
Old 10.07.2024., 15:51   #4320
Quote:
Mad_Hatter kaže: Pogledaj post
Slažem se, ali hajdemo ga smjestiti, ne znam, u Split ili Zadar.
Može i Osijek ili Vukovar.
Čisto da rasteretimo malo metropolu.
Za ovako malu zemlju sa malim brojem stanovnika, jedno sveučilište može imati sastavnice/podružnice gdje želi, a pri tome održavati kvalitetu i (nadajmo se) ne otvarati studije samo jer je neka klika koja drma odrđenim sveučilištem uspjela isposlovati otvaranje novog studija, pri čemu isti služi samo kreiranju profesorskih mjesta.
Također bi to moglo reducirati problem koji uzima zamaha, a to je da konstantan pad kvalitete/zahtjeva koji su pred studentima, jer "mora biti prolaznosti, inače nema novca od školarina".

Ali to su sad čisto utopistička isprazna razmišljanja, naravno da od toga ništa, svima ovo odgovara, puno zaposlenih dr.sc., puno školarina, puno VSS-a, puno EU socijalne pomoći preko raznih projekata

Quote:
the redCat kaže: Pogledaj post
Dakle, ima taj neki broj moba, piše koordinator za upise u GAM-u, pa sam to zvala. Veli da moramo donijeti Pohvalnicu pa će oni to fotokopirati za svoju evidenciju. Skroz me zbunila i nisam pitala što ne može skenirano, a poslije nikako dobiti na mob. Uglavnom, jbš toplinski val, pa smo sjeli u auto i do GAM-a i riješili upise.
Fun fact, sinova razredna kolegica se upisala u HT (Opatija) i moraju donijeti na upise svjedodžbe od 5. do 8. razreda. Čemu onda služi e-Matica?

P.S. izabrao pojačanu matematiku
I sad kad svi to uzmu...kako će formirati razrede ako ih 5 želi talijanski?
Meni je rekla da pošaljem fotku na mail, mi nismo u Ri pa nikako ne možemo predati osobno.

Da, ni ja nemam pojma kako formiraju razrede, moguće uobičajeno nije navala samo na jedan, ili i to ide prema redoslijedu upisa.

Moj će isto u pojačani Možemo na roditeljskom imati diskretno napisano forum.hr