Pogledaj jedan post
Old 07.08.2024., 09:29   #3759
Quote:
Ego kaže: Pogledaj post
Ništa čudno. Bilo je oštro natjecanje tko će prvi izdati proizvod na tržište. Rusi su čak počeli cijepiti prije nego su istraživanja bila gotova (čudno kako to nitko ne spominje). Početi proizvodnju prije nego su istraživanja bila završena bio je prihvatljiv rizik. Sama proizvodnja nije toliko skupa u odnosu na r&d i razvoj proizvodnog procesa i uništavanje određene količine proizvedenog cjepiva ne bi bilo toliko loš scenarij kao taj da konkurencija uskoči prije s milijunima spremnih doza.

Jebiga, kad donosiš najgluplje moguće teorije urote na temelju očito potpuno benignih stvari na forumu gdje teorije urote nisu dobrodošle, ne znam što točno očekuješ.
Ah da, zaboravio sam, trzisno natjecanje i strah da te konkurencija ne pretekne i zaradi vise od tebe dok medicinari uigravaju plesne nastupe. Hm, zanimljivo.
Meni se cini da su govorili da je pandemija, strah od najgore bolesti ikada, govorili su da treba spasiti svih i da je to najvaznije, a ne novac. Zaustavljali ljudima poslove, milijunima ljudi biznisi propali,...ali da, to nije bila njihova lova pa je nebitno.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk
arecar is offline  
Odgovori s citatom