Quote:
Vebster kaže:
Naime riječ je o forumu https://hercegbosna.org/forum/ (…)
Međutim,stekao sam utisak da su naši sunarodnjaci na toj stranici potpuno odlijepili od stvarnosti i realnosti.
Jutros su me banirali bez ikakvog konkretnog razloga,vjerojatno misleći da sam Musliman/Bošnjak,jer očito kod njih vlada kolektivna psihoza i shizofrenija,jer svako alternativno drugo stajalište ili kritiku,vjerojatno doživljavaju kao muslimansku provokaciju ili ne znam što već.
S tim da na tom forumu prevladavaju takvi stavovi da graniče s nekakvim deluzijama.
|
Na tom istom forumu, postoji i topic
Ko je Zoran Oštrić ?. Da, riječ je o meni.

I još piše "ko" a ne "tko". Povod za postavljanje topica bilo je moje navodno nepravedno, nedemokratsko, totalitarno, ekstremno ljevičarsko moderiranje podforuma "Povijest" na forum.hr, naročito kad se radi o temama iz 2SR i rata u BiH.
A kad sam se pokušao tamo registrirati, opet pod svojim pravim imenom i prezimenom jer takva mi je eto bizarna filozofija, banirali su me u roku od nekih 15 minuta, doslovce nisam uspio objaviti nijedan post u topicu o meni.
Evo čitam sad opet epitete koje su mi uputili i smijem se.
A ovdje sam moderator već skoro sedam godina i u tom razdoblju samo je jedan forumaš od mene dobio permaban.