Pogledaj jedan post
Old 19.10.2024., 13:02   #2375
Quote:
Zoran Oštrić kaže: Pogledaj post

Govoriš o jednom pokretu i "istomišljenicima" - ali kojem točno? Crnačkom? Feminističkom? Transgenderskom? Za seksualno obrazovanje? Ekološkom? (guverner Floride Ron DeSantis, koji želi zaustaviti WOKE u cijelim SAD, nastoji spriječiti i spominjanje klimatskih promjena.)
centrala pokreta objedinjuje sve te koje si naveo. nisu mi simpatični jer smatram da su njihovi postupci neproporcionalni situaciji te da onemogućavaju racionalnu diskusiju o problemima u društvu. kao primjer neproporcionalnosti navodim proteste zbog georgea floyda u hr. svi narodi koji žive u hr su u zadnjih 100 godina imali teške trenutke. crnci nisu, jer ih nikada nije ni bilo u hr u većem broju.

Quote:
Nije Amerika odnosno SAD centar nekakvog "woke" pokreta čiju praksu onda drugi slijede, kao što je npr. SSSR bio centar komunističkog pokreta.
ja mislim suprotno. europa više ne postoji kao bilo kakav faktor, ni politički ni vojni. medijska pažnja je okrenuta izborima u americi. doduše, to čak i ima smisla jer su to jedini relevantni izbori na zapadu.
gubica is offline