Pogledaj jedan post
Old 14.11.2024., 11:56   #10
Quote:
Zglancani kaže: Pogledaj post
Zašto bi objašnjavao? Znam izvaditi i pročitati zadnjih nekoliko bilanci. Znam i kako se rihtaju bilance pa bi rekao da je stanje još gore nego što ga se prikazuje, a roster igrača to potvrđuje. Jedino ako misliš da u prihode ubacimo i ove što plaćaju igračima plaće tipa Tommy i takvi.

Par Lukšinih godina gdje je marketing odradio svoje su u jednoj godini stvorile plus samo za tu godinu, ali to je samo jedan peak u dugogodišnjem poslovanju gdje su zapravo jedinu pravu zaradu napravili na dvije jednostavne stvari. Perišić za 1€ je donio vrhunski povrat na dresovima i marketingu te 250.000,00€ u konačnici i druga je stvar što im je Dinamo gurnuo milju ili koliko već.

Zaista nemam ni vremena ni potrebe objašnjavati. Pročitaj bilance.
Pročitao sam cijelo financijsko izvješće za 2023. gdje su ukupne obveze (kratkoročne i dugoročne) 27,4 milijuna eura, a naravno da dobar dio toga nije dug, ali čak i da zamislimo da sve je dug, to opet ne premašuje 35 milijuna eura temeljnog kapitala. Bez objašnjenja, dozvolit ćeš, da ćemo onda tvoj post opisati kao priglupo lupetanje. Dug prema financijskim institucijama je 1,8 milijuna eura, dug prema drugima koji su davali pozajmice je 2,1 milijun eura.