Što ste si kupili za Black Friday?
Crni petak, znamo svi, vrijeme je popusta u brojnim dućanima prije Božića. Akcije i popusti na sve strane, bombardiraju nas reklame, puno je tu i prevara... no, ako ciljano gledate na neke stvari kao ja, onda vam se zbilja može posrećiti.
Evo, ja si kupio trimer za bradu. Dosadašnji mi se pokvario. To su oni s integriranom baterijom pa se pune i jbg, desilo se to da sam ga svaki put morao napuniti prije brijanja. Obriješ se jednom i doviđenja, prije idućeg brijanja ponovno punit.
Gledao sam si novi prije koji mjesec i bio je preskup, oko 70 eura. Sad je na 43. U istom dućanu imaju i aparate za kavu, jedan je jeftiniji i do 150 eura (to su oni u koje stavljaš nesmeljena zrna kave). Akcija im traje do 15.12.
Ako bude na dispoziciji, i to ću si kupiti, doduše na rate. Ostalo gledam ako ima nešto za pokloniti dragim ljudima za Božić. Nisam inače neki kompulzivni trošitelj, ali ovo je zbilja dobrih namjena.
Kakva su vaša iskustva? Na što trošite, ciljate, odlučujete sami sebe počastiti ili druge (ili izbjegavate takve pomodarske blagdane za potrošače)? Ne morate opširno kao ja, ovo je samo uvod. Ipak smo na DiK.
|