Quote:
amygdale kaže:
super 
nadam se da ovo nije one time only od mate, rekao je nedavno da čeka do kraja godine hoće li se što realizirati u sklopu valjda potpora pa da će vidjeti hoće li nastaviti s tim poslom dalje. držimo fige da da!
|
Drago mi je da vam se svidio vikend u Laubi, ovdje ću odgovoriti na nekoliko spomenutih nedoumica.
Za početak o broju nastupa Necksa. U knjizi sam napisao da su svirali šest puta, nakon čega su nastupili lani u Vintageu i sad u Laubi - znači ukupno osam
Što se tiče budućih aktivnosti ovakvog tipa, definitivno ne očekujem rezultate natječaja jer se na njih već odavno ne prijavljujem. Puno se bolje osjećam otkad ne gledam na koji se način raspolaže javnim sredstvima. Jedini natječaj koji je potpuno transparentan i provodi ga se na način na koji se to radi u uređenom dijelu Europe (Skandinavija) je onaj Zaklade Kultura nova, ali budući da se na njega mogu prijaviti samo udruge i umjetničke organizacije ništa ni od toga. Ne pada mi na pamet raditi kroz udrugu, a s obzirom na to da nisam umjetnik i završio sam pogrešan fakultet ne ispunjavam preduvjete za osnivanje umjetničke organizacije.
Razlog zbog kojeg čekam kraj godine je da vidim kako će se razvijati situacija s nekim drugim planiranim projektima