Pogledaj jedan post
Old 10.01.2025., 17:54   #3541
Quote:
Bluebell62 kaže: Pogledaj post
Ako se ne varam Adin spada u standard implantate, ono između low cost i premium. Vrlo solidni! Po tome je 6000 ok cijena za obje čeljusti - ja sam platila 9100 samo gornju!
Budući da je mm loše prošao zbog povjerenja, ja sam proučavala i istraživala sve u detalje, od recentnih istraživanja za svaki dio postupka, do istraživanja uspješnosti pojedinih brendova implantata, do postotka titana u pojedinim, pa istraživanja o primarnoj stabilnosti, o hidrofilnim premazima … potom tražeći ordinaciju koja ima oralni skener, vlastiti laboratorij i kompjutersko planiranje a i dobrog kirurga! A za to vrijeme moja dr i parodontolog su spašavali zube u donjoj čeljusti, i pokušavali produljiti vijek trajanja i nekima u gornjoj, na kraju uzaludno jer implantolog je za moju situaciju predložio kao jedino dobro rješenje Allon4!
U cijelom Zg samo je njih nekoliko zadovoljavalo moje kriterije!
Nadam se da će kod tebe u konačnici biti sve ok, samo nemoj dopustiti da te zavlače! Budi naporan i dosađuj im, imaš pravo na to, pošteno si platio uslugu!
Hvala ti na savjetima,volio bih ti poslati sliku da vidis da ne fantaziram al ne prolazi.Najmanja sto sam uspio je 25 Kb.Jos jedno pitanje,moja stomatologinja kod koje sam preko hzzo bi mi trebala ako zelim to pogledat i rec svoje misljenje?
idjeelagi is offline  
Odgovori s citatom