Pogledaj jedan post
Old 01.02.2025., 16:09   #127
bila su podjeljena misljenja kod dovodenja GG-a bas zbog toga sto nije netko tko tezi igri. nisam bio presretan, jer ni u koga vise ne vjerujem, ali bilo mi je drago da nije netko nas kom ce ovo bit klub koji je u ovakvom raspoadu 10 kopalja iznad sveg ostalog sto ce taj neki vodit.
apsolutno nisam da ga se mijenja. jer cemo dobit ovo gore navedeno. ne svida mi se vise sto radi i kako radi, ali nikako nisam za mijenjanje, to jednom mora stat, a mi smo Hajduk i naravno da moramo izabrat najgore moguce razdoblje za takvo nesto.
ono sto mene vise od svega muci je da ovu nasu ekipu, prebacis u varazdin recimo, klub, ne grad i da im das trenera, recimo tog nekog, nemam pojma kak se zove iz ovog kluba sto ih je WBA skoro tuzio zbog grba, a neka tamo 47. medimurksa zupanijska, mi bi igrali 3x ljepse i imali bar 5 bodova vise - kako i zasto ne znam, ali znam da bi to tako bilo, jer ispada da nama nikad ne valjaju ni treneri ni igraci, a svi su visestruko vise placeni nego oni tamo protiv kojih igramo, a ta razlika u placi se apsolutno ne vidi u toj mjeri na terenu - kako??

ne znam, jel da pvecjednik zove u barcelonu jel moze poslat tucet trenera i sportskog osoblja na neku obuku, dat cemo im nekog talenta iducu godinu za uzvrat...sto da radimo? voodoo neki kurac?