Old school marinaio
Registracija: Apr 2018.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Dao sam si truda, i pogledao čitavih sat vremena ovoga što je izašlo. Ne znam je li što skraćivano, rezano i montirano, ali pohvale i na ovom.
Pohvale iz razloga što prvi put, ili ajde da budem malo precizniji, prvi put nakon dugo vremena imam osjećaj da je pred javnost izašao čist, čistih ruku uvjetno rečeno, totalno suočen konačno i vjerujem pomiren sa svim što proživljava i što čuje. I sa svojom slikom, svojim rejtingom u javnosti. Nije on glup čovjek, mali je ovo grad, ne možeš se sakriti i izolirati sve i da hoćeš.
Jasno i da čovjeka neke stvari bole. Opet kažem, mali smo mi grad, svi se više manje poznajemo iz viđenja barem. I zabole čovjeka vjerojatno uvrede od onih koje si do jučer smatrao svojima. Posebno ako se ide na račun familije, posebno ako se ide ispod pojasa, s lažima, uvredama i objedama i na račun kluba, i na njega ponaosob. Sve razumijem, sve shvaćam, vrlo dobro čitam ljude i njihove izražajne ekspresije, i vidim da nije sretan. Da je pogođen, da je uvrijeđen, vidno nije više lepršav, prpošan kako je to nekad bio, vidim da je sve ovo i na njemu ostavilo traga.
Ni ja sam ne znam što bih rekao. Sjeban sam i intimno i privatno posljednjih par mjeseci, na ovo s Rijekom i život mi je servirao još par gubitaka, jedan me je posebno pogodio, i i meni vrlo malo fali. Jer nisam ni ja od kamena. Da se raspadnem, da pustim suzu, da nisam sretan jednostavno. Ne znam kako smo došli u ovu fazu? Jer puno toga što i on kaže jednostavno stoji. To ću mu i ja kao jedan od vjerojatno najvećih "opozicionara" od njegova ustoličenja do danas priznati i uzeti kao olakšicu. Nije lako s nama, nije lako funkcionirati u ovome gradu, u ovoj sredini. Ne znam, šta ja znam, možda smo i prokleti, ne znam kažem, nisam pametan. I unatoč svemu, unatoč tonu prijepora, opet sam spreman revidirati svoje mišljenje. I biti prvi na braniku svoga kluba. Jesam li zaista sve uzeo u obzir, jesam li dobro i pošteno odvagao, jesam li rekao i pomislio nešto što zaista je bila budalaština ili nešto totalno suprotno od stanja i činjenica? Moguće je i to.
Niti je on išta novo rekao, niti smo išta pametniji no što smo to sinoć bili, ali opet kao da se neki tračak nade novopojavio. Hoće to kad se čovjek u duhu naše vjere kako da se izrazim, ispovijedi, ogoli u nekom hipotetskom obliku, neko olakšanje i pomirenost nastupe. Moramo i dalje svi skupa raditi, moramo se približavati, biti tu jedni za druge i u sve ulaziti čistih ruku i bez lažnih namjera. Onda je i suživot moguć, i onda možemo mnogo. I svatko tu treba napraviti svojevrsni ustupak i korak unatrag. Zbog našeg kluba, zbog kluba koji nosi najljepše ime na svijetu, ime našeg voljenog grada. Zbog nas samih. Jer nipošto mi nismo najgori na ljudi na svijetu, i nema razloga da sami sebe glođemo, kažnjavamo i radimo za račun naše štete.
Moramo raditi i dalje, moramo pokušati biti transparentniji, otvoreniji, pošteniji. Svi skupa, i svi redom.
Živjela Rijeka, živjeli Riječani!
|
 lijepo sroceno suborce sa tribine. Sto god bilo privatno, nadam se da ces iz toga izac jos jaci, koliko god sad tesko bilo! Podrska!
Sto se presice tice, moram priznat da iako sam njegov kriticar od pocetaka, i dalje se ne slazem sa odredenom njegovim potezima, bila koliko toliko konkretna. Al, opet, kako je ovdje veci i bilo pisano problem je u tempiranju, "tajmingu". To mu je cak bilo i spomenuto kad je rekao da zbog zdravlja nije mogao ranije, al poBogu, nije Miskovic jedini koji moze ispred kamera izac i rec nesto konkretno. U uru vremena je rekao vise nego DRS od kad je dosao u klub.
Za cijene karata/pretplata - jbt, reci tada kad su cijene objavljane, manje ne mozemo, za razliku od rezimlija sami gradimo i odrzavamo trening kamp - a to kosta. Siguran sam da se ne bi toliko ljudi nakurcilo. Jos da su uveli program vjernosti, 99% ljudi ne bi prigovorilo.
Za galesica - imao si dvije opcije, opet, izadi pred ljude odmah i reci, lik hoce u dinamo, ponuda iz vana nema. Tad prozovi agente ( njih bar mozes kad god, kurve svoje vrste ). I uzeli smo super lovu plus Jankovic sto stvarno i jest dobar posao.
Ili druga opcija, necemo ga prodat makar besplatno isao na kraju godine jer zeli u dinamo, a ne zeli produzit ugovor. Pa nek proseta po Rijeci, a bez da setnja zavrsi u KBCu.
Obe opcije su opet, izadi i reci na pocetku price, a ne mjesec, dva nakon!
Stalna natezanja sa gradom oko Kantride, tko je kriv, tko pije tko placa. Jbt napravite presicu otvorenu i javno svako iznese svoje pred novinare. Nece? Javno ih prozovi, od mekusca od Filipovica do uhljeba u gradu. Tu je cak nesto i govorio ali premlako s obzirom o cemu se radi i koju emociju nosi.
Uglavno, za koji tjedan se vracam doma, pizdim po brodu stalno, al vidimo se na Ruji i u dvorani mladosti na malom nogometu. Jbg, nisam do sad prestao ic nikad, necu ni sad, ne mogu.