Dobro, muzejski prostor po logici stvari i nije predmet javne dražbe. Tu djelatnost na sebe preuzima javna ustanova, odnosno muzej Grada Rijeke. Ili gradski odjel za kulturu, kulturnu baštinu, ne znam već čija je to nadležnost.
Ovo za ugostiteljsku namjenu, odnosno postojanje ili izostanak interesa, da, to stoji. Pročitao sam negdje da se radi o cca 1000 kvadrata potencijalnog prostora. To je ogromna površina, kako joj pronaći pravu svrhu, kojem vidu ponude težiti nije pitanje za mene. Čisto paralele radi, onaj botel Marina, dakle priča obična bez ikakve dodatne priče, šarma i suštine, je priča. I the proizvod. Koji radi tokom čitave godine, ima svoju svrhu, cilj i publiku. Ne moš mi reći da ovo, da osmišljeni projekt Galeb isto tako ne može pronaći neku svoju. Ali kako to očekivati od te ekipe, imamo li ljude koji mogu osmisliti i sprovesti te akcije u gradu u kojem slobodan prostor više nije problem? Jer toliko ga je dostupnog i na tržištu, eno čitam i da Varteks zatvara robnu kuću na Kobleru. I da je na prodaju već duže vrijeme cijeli onaj kompleks od skoro 3 hiljade kvadrata. Dakle, prostora za poslovnu namjenu je hrpa di god kreneš, ali ideja, ljudi i prilika kronično fali.
Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk