Pogledaj jedan post
Old 11.02.2025., 15:30   #5311
Quote:
sidrun kaže: Pogledaj post
Ti stvarno nerazumiš...to šta ti ideš sa jednom od ovih par linija šta voze svako 20 minuta i nema prisidanja ,to je ok...tada bi i ja koristia bus....

Međutim čim imaš prisidanja u Splitu ga nemoš smanji ispod sat vrimena i tu svaka rasprava traje,bus ti je beskoristan

Da bus 17 vozi svako 20 minuta popodne ,normalno da bi bar ona starija dica išla busom,ovako kad vozi svako sat vrimena jednostavno ga moraš vozit jer osim treninga ima još milion obaveza i ne može stić i toliko vrimena gubit
Uvatija se samo Poljuda. Evo priko Brda prolazi trica svakih 20 min, imas i devetku koja starta i prolazi priko Brda isto svako toliko. Imas jos 11 i 14 koje su dosta rjedje al opet koriste za neke nespecificne rute. Imas i specijalni bus za skolarce koji vozi ujutro i popodne prije skole u grad. Na kraju krajeva, mnogi imaju i mogucnost koristenja 'bocnih' linija koje diraju kvart kroz Dujmovacu i Domovinskog rata(a ima ih hrpa takvih, prigrad i sva sela na ovu bandu). Ne znam sta ti triba vise.

Evo sad sam gleda na google procjenu Brda- Poljud, u 18:00 sam stavija kad je ura od treninga. 20 min procjena sa jednim prisidanjem. Naravno da je puno brze s autom al sasvim ok i ovo. Pa ne mozes ocekivat da bus stane tebi isprid kuce, skupi ti dite i odvede direkt na Poljud bez stajanja. Normalno da ce se masu vise vrimena izgubit busom nego autom

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom