Pogledaj jedan post
Old 06.03.2025., 00:11   #3987
Quote:
xoc kaže: Pogledaj post
Pozdrav

U 3/2023 su me zvali i ponudili optiku, pristao sam i došli su je spojiti u 3/2024.Navodno nesto ne valja na stupu i evo vec godinu dana ja nisam spojen na optiku niti mogu uzet net i max tv na ugovor jer mi jos uvihek stoji zahtjev za optiku, time ja gubim pogodnosti mangete. Susjedu su neki dan spojili ( sa drugog stupa ) i rekli su da će rezati stare bakrene žice, time ja gubim internet jer je rađeno kak se prije radilo tj. Ta bakrena žica ide kroz par kuća sa jednog stupa….u tih godinu dana bio sam i u poslovnicama i par puta sam ih zvao, agenti samo kažu da vide da je kvar na stupu i da ce pislat požurnicu tehničarima….kome se “višlje” mogu žaliti ??? Ili da jednostavno pređem u A1 ?
Izgleda da se jedino možeš tužiti babi Vangi s onoga svijeta. Ja bi odma prešo na A1, mkar HT-u morao platiti nekakvu odšetu, što je maksimalno nepravedno u tvom slučaju. Ali ako i A1 ima optiku, bolje progutati g***o, nego bit bez optike.