Quote:
Mairon kaže:
Tesla zeloti i fanboyevi se aktivirali i pristigli na otvorenu anketu. Koja naivnost od Drele.
A look at the Tesla news cycle over the past few days would show that one of the biggest stories about the electric vehicle maker involved the results of a survey from German publication t-online. As per the reports, a survey of over 100,000 t-online readers has shown that 94% were not willing to buy a Tesla, and only a minuscule 3% were still willing to consider a vehicle from the American EV maker.
Vijest je buknula tada. Nažalost su došli zeloti i fanboyevi i usrali motku. Do 100k je bilo kako spada, 94 posto ne bi kupilo.
I onda da otvaram linkove koji vode na x profile koji su na platnoj listi i čitat ovakve gluposti...
|
Šta se sa tobom dogodilo otkada si prodao BEV-a nije mi jasno.. zatrpavaš sve teme o Teslama bezvezarijama a meni/nama spočitavaš kako ne objavljujemo ništa korisno!!Prije si imao zanimljivih objava...ovo sada se neda čitati što i prakticiram. Odakle tolika frustracija, toliko veselje svakim problemom, padom prodaje...
Pa daj barem objavi neku zbirku radova, ukoriči toliki trud, naslovi ga sa "Moja borba" da ostane naraštajima iza nas...