Pogledaj jedan post
Old 19.03.2025., 07:58   #6647
Quote:
Mairon kaže: Pogledaj post
Tesla zeloti i fanboyevi se aktivirali i pristigli na otvorenu anketu. Koja naivnost od Drele.

A look at the Tesla news cycle over the past few days would show that one of the biggest stories about the electric vehicle maker involved the results of a survey from German publication t-online. As per the reports, a survey of over 100,000 t-online readers has shown that 94% were not willing to buy a Tesla, and only a minuscule 3% were still willing to consider a vehicle from the American EV maker.

Vijest je buknula tada. Nažalost su došli zeloti i fanboyevi i usrali motku. Do 100k je bilo kako spada, 94 posto ne bi kupilo.

I onda da otvaram linkove koji vode na x profile koji su na platnoj listi i čitat ovakve gluposti...
Šta se sa tobom dogodilo otkada si prodao BEV-a nije mi jasno.. zatrpavaš sve teme o Teslama bezvezarijama a meni/nama spočitavaš kako ne objavljujemo ništa korisno!!Prije si imao zanimljivih objava...ovo sada se neda čitati što i prakticiram. Odakle tolika frustracija, toliko veselje svakim problemom, padom prodaje...
Pa daj barem objavi neku zbirku radova, ukoriči toliki trud, naslovi ga sa "Moja borba" da ostane naraštajima iza nas...
quatro is offline  
Odgovori s citatom