Quote:
-Kazzo- kaže:
"Jedan konvertit ne čini proljeće" - Slavoj Žižek
(Eto, namjerno sam odabrao domaćeg lijevo orijentiranog filozofa i pripisao mu nešto što nikad nije izjavio).
Poanta je što ja, za razliku od strane koju ti zastupaš (što si ovog trenutka jasno se opredijelio za jednu stranu, što te isključuje kao nepristranog sudionika rasprave) ne povezujem (već prodane) Tesla aute i Muska iz razloga koje sam već objasnio, a za kupovinu Tesla proizvoda mislim da bojkot ima smisla ali nije rješenje, već je rješenje puno složenije (savjetujem pročitati D. Fruma).
|
Još nisi izguglao koliko je visok Josip Dabro?
Naljutit ćeš svoju forumsku mommy pa te neće pustiti s forumskim daddyjem na Thompsonov koncert.
Daddy je trenutno zauzet kmečanjem po portalima zbog toga jer je grad Zagreb dopustio održavanje koncerta (da odmah preduhitrim Kazzu koji će reći kako ne postoji nepobitan dokaz da je Thompson pjevao Jasenovac i Gradišku, ne Kazzo, ne postoji, u pravu si), iako će sam otići na koncert. Jer on svojim odlaskom ne daje podršku, već samo grad koji će inkasirati neki novac od najma.
“You can only find out what you actually believe (rather than what you think you believe) by watching how you act. You simply don’t know what you believe, before that. You are too complex to understand yourself.”
― Jordan B. Peterson
ps. na listi ti nedostaje podcast Joe Rogana
Quote:
PRKYS kaže:
Svakako, preporučam pogledati zadnji podcast s Muskom kod Rogana, može se vidjeti u sat, dva razgovora o kakvom čovjeku se radi.
Podcasti su generalno jako dobar medij, jer ti daju priliku da kažeš što misliš.
Sva ova ostala slobodna tumačenja plaćenih novinara su podložna ozbiljnim manipulacijama.
|
pps. 12.8% dionica je mnogo, što možemo vidjeti i u praksi, a zaboravili ste da Musk ima i neizvršene opcije.