Quote:
izumo kaže:
Da se nadovezem na ovo posto je taj post meni bio upucen, preporucam da svima kojima smeta sto je ovo javni forum jednostavno s njega odu te naprave svoj forum/kanal u kojem se mogu vrijedati do mile volje te jos bolje provjeravati tko ce na njega biti registriran.
|
To je ljepota slobode medija i slobode govora, za koje smo se (neki od nas) borili još u socijalizmu, a i kasnije.
Svatko može postaviti svoj sajt, portal, forum etc. i imati svoja pravila.
Tako npr. na jednom forumu postoji tema posvećena meni osobno, a povod je moje moderiranje ovdje. Koje proglašavaju despotskim, ideološkim, radikalno ljevičarskim itd.. Ja, eto, ne dozvoljavam drugima slobodu govora.
Ali kad sam se pokušao tamo prijaviti i objaviti post u tom topicu - demokratski razmišljam: kad se već pitaju tko sam, da im odgovorim - nema šanse da post uopće objavim, odmah me blokirali. Voditelji tog foruma žale se da ovaj ne dozvoljava slobodu govora, ali oni je blokiraju odmah u začetku.
Pa, eto - privatni forum, privatna pravila!
Quote:
sizofreno nepismeno vrijedanje
|
Evo, kad se pokrenulo pitanje, prenosim ovdje taj post, da vidite zašto tako teška kazna (koju dajem vrlo rijetko):
Sta ti zelis, sirotinjo? Ako iole razumis ekonomiju a kukas jer bi htija da hrvati budu u svemiru sa svojom postajom. Sto tebe muci, pameti moja? Leopard, HIMARS? zelis li da budemo sa 3,5 milijona jaci od Njemacke. Imas li ti racio ili samo pamet dijelis. Svaki novi sustav uzima vrime a to nije tvoje orgijanje na forumu. Jesi razumija. Za leoparda idue cila nova prica a tebi je to ka gledat u mobitel. Jesi li kreten? to je proces koji je skup, majmune, ne novcima vec ljudima. Jesi razumija?!!! Nebi mi posa vanka nimalo da si mi u dometu sustava
Još je i prijetnja na kraju.