Pogledaj jedan post
Old 11.04.2025., 06:47   #4678
Iznijela je i Polina svoju stranu priče, kaže da nije da nema život i prijatelje, nego su sve cure dolazile u RI zbog nekakvog snimanja, pa je ona mislila da je zgodno da i rođendan proslave. Da nikoga nije tjerala da išta fotka i tagira, da ih je zamolila, ali da je bokici rekla da je okej ako neće. Isto je rekla kao ajmo malo biti u tom klubu pa onda nastaviti dalje i da je ponudila bokici da ode doma spavati ako je umorna. Da nije trazila nikakav novac, nego da je u rusiji obicaj, ako te ljudi pitaju sto zelis za rodendan, ti kazes da ne trebas ili ne zelis nista, da se da novac, a da ju je bokica xak i u lajvu nekakvom pitala sta zeli, pa je ona odg: ti si mi najveci poklon, samo dodi. Da je sredila bokici i neko fotkanje i nesto s tim istim restoranom/klubom u kojem su bile, a to nije rekla itd. Vjj sam nesto zaboravila, al imate na njenom tt.

Koliko sam vidjela kod bokice ispod videa, dosta ljudi cak nju osuduje zbog ovog. Kao ak si pozvan na rod, onda ili odi i ispostuj ili nemoj otic, a ne ovako. Polina isto kaze da je povrijedena jer ova to iznosi samo da joj porastu foloveri, kao njoj ide dobro samo kad je drama.

Ma peti b.
studentica31 is offline  
Odgovori s citatom