Videla sam da je Ciha ponovo obećao da će spasiti nekoga, ovog puta Sevi...i da je ponovo to uradio Nuh
Ponavljaju se neki obrasci, Ciha obećava, Nuh ispunjava
Ima tu neke logike, ali frustrirajuce izvedeno
I još jedna stvar koju sam videla po DM-u, Nuh je rekao jednom Sevilay da potraži svoju porodicu, a da će je on štititi i svojom senkom

i sad se to desilo (s obzirom da je on uz bolest sad senka od čoveka

)
Sami daju spojlere, što ipak navodi da imaju nekakav plan...ali Melek, Tahsin...jako upitni likovi...čak mi i Cihan i Sumru imaju nešto...ovo dvoje prvih, ne znam, nekako ljigavo deluju
Kad je Nuhovom dupetu bilo dobro, on nije mogao da se opusti i uživa sa Sevilay jer je Melek nesrecna, stalno se trudio, čak i zanemarivao Sevilay da se ona ne bi osetila zapostavljeno...isto i sa Sumru i Tahsinom
Kad je Melekinom dupetu bilo dobro, i dupetu Sumru i Tahsina, proglasili su ga manijakom i poslali kod psihijatra...
Kod Sevilay su se potrudili da joj daju dobru podlogu za napuštanje Nuha, ali ovi ostali su samo licemerni sebicnjaci
Oni su lako mogli oprati Cihana, tako što bi se izvinio Nuhu, i time bi prebacili loptu kod Nuha...zašto nisu?
Sevilay je trebala da krene u pohod protiv Sansalak klana i svoje familije, a ne da sve loše što su joj napravili baci pod tepih, radi mira u kući
Ajde, mogu i da prihvatim to da su joj huzur i budućnost sa Nuhom draži od osvete ali su joj totalno ubili i lik i pricu
Trebala je da uzme pare i da im jebe mater svima