Pogledaj jedan post
Old 21.05.2025., 15:24   #2788
Jutros stigle i moje XM6 i kao što rekoh osim Sony PS 3D Pulse (koristim svakodnevno) nisam imao iskustva sa over ear slušalicama, pogotovo kad se radi o ANCu. Zadnje dvije godine koristim samo AirPods 2 Pro i zadovoljan sam bez obzira radilo se o NCu ili "kvaliteti" zvuka jer nisam neki zahtjevni audiofil [emoji16]
Sad par riječi o XM6, na prvo "stavljanje" sam pozitivno iznenađen koliko su udobne i lagane, prilično brzo zaboravim da ih uopće imam na glavi. Sad ih koristim već 2 sata u komadu i jednostavno ništa, nikakve neudobnosti. Što se tiče NCa možda su mrvicu bolje od AirPodsa, barem ovako nabrzinu testirane ispred TVa. Kad je riječ o "kvaliteti" zvuka, na XM6 se osjeti/čuje da je bass jači/dublji, nije sad neka velika razlika ali se definitivno osjeti i tek sad sam shvatio koliko AirPods dobro odrađuju posao s obzirom na veličinu.
Spojio sam ih sa TVom (LG C2) i kad je riječ o Netflixu, tu sam očekivao više, zvuk mi je nekako plitak dok recimo muzika preko YT zvuči puno bolje.
Sve u svemu veoma zadovoljan ali AirPods ću definitivno nastaviti koristiti za sportske aktivnosti jer sa ovim se ne mogu zamisliti da idem trčati a kamoli voziti MTB kroz šumu.
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom