Quote:
Osmi kaže:
Čekam poziv jedan za posao pa mi je u međuvremenu dosadno pa saljem zamolbe da vidim kakve se place krecu, i mogu reci jako jako loše..
evo još jedan primjer..
voznja B kategorije po europi s kombijem. Ideš na utovar i istovar na putu si po 10-14 dana, spavas u kombiju, tuširaš se na benzinskim postajama vracas se natrag u HR i budes 3-4 dana doma i tako u krug za placu od 1300€
a u tih nekoliko dana na putu napravis sigurno i par tisuca km.
okej ja razumijem ne isplati se placati smještaj svakom radniku, firma bi bila u gubitku al stari za to mi ne mozes nuditi takvu placu.. Normalno kaze placa ce rast al svejedno..
|
Mislim da sam vidio ovaj posao, jedino za tuširanje sam nekako previdio stvar. Ali da, terenski posao po Europi, ako sam dobro vidio Austrija, Italija, Njemačka, utovare jednu stvar u Hrvatskoj, istovare u Austriji, pa utovare tamo pa ideš za Njemačku ili Italiju, tako i tamo dok negdje nema pa se vraćaš natrag.
Vjerojatno moraš bilježiti prijeđene kilometre, paziti na dostavne naloge i raditi i na utovaru i istovaru.
Nije kamion ali nije baš ni toliko daleko od toga. Mislim da će za tu plaću ipak nekog naći.