Pogledaj jedan post
Old 22.05.2025., 07:33   #6545
Quote:
Osmi kaže: Pogledaj post
Čekam poziv jedan za posao pa mi je u međuvremenu dosadno pa saljem zamolbe da vidim kakve se place krecu, i mogu reci jako jako loše..

evo još jedan primjer..

voznja B kategorije po europi s kombijem. Ideš na utovar i istovar na putu si po 10-14 dana, spavas u kombiju, tuširaš se na benzinskim postajama vracas se natrag u HR i budes 3-4 dana doma i tako u krug za placu od 1300€

a u tih nekoliko dana na putu napravis sigurno i par tisuca km.
okej ja razumijem ne isplati se placati smještaj svakom radniku, firma bi bila u gubitku al stari za to mi ne mozes nuditi takvu placu.. Normalno kaze placa ce rast al svejedno..
Mislim da sam vidio ovaj posao, jedino za tuširanje sam nekako previdio stvar. Ali da, terenski posao po Europi, ako sam dobro vidio Austrija, Italija, Njemačka, utovare jednu stvar u Hrvatskoj, istovare u Austriji, pa utovare tamo pa ideš za Njemačku ili Italiju, tako i tamo dok negdje nema pa se vraćaš natrag.

Vjerojatno moraš bilježiti prijeđene kilometre, paziti na dostavne naloge i raditi i na utovaru i istovaru.

Nije kamion ali nije baš ni toliko daleko od toga. Mislim da će za tu plaću ipak nekog naći.