Quote:
anna518 kaže:
1300€ za 10 dana posla ili?
|
ma kakvi, napisao sam. 10 do 14 dana puta spavaš u kombiju dodjes doma budeš par dana u HR ili vec odkuda si i opet kreces na put..
još je rekao ako si vikendom na putu a vecinom se u europi ne radi vikendom tj skladišta onda praktički zujiš po europskim gradovima i čekaš ponedjeljak, što znači da si gladan i žedan pa trošiš svoje pare još i za to. Tako da je potpuno neisplativo.
Quote:
Ingvar25 kaže:
Mislim da sam vidio ovaj posao, jedino za tuširanje sam nekako previdio stvar. Ali da, terenski posao po Europi, ako sam dobro vidio Austrija, Italija, Njemačka, utovare jednu stvar u Hrvatskoj, istovare u Austriji, pa utovare tamo pa ideš za Njemačku ili Italiju, tako i tamo dok negdje nema pa se vraćaš natrag.
Vjerojatno moraš bilježiti prijeđene kilometre, paziti na dostavne naloge i raditi i na utovaru i istovaru.
Nije kamion ali nije baš ni toliko daleko od toga. Mislim da će za tu plaću ipak nekog naći.
|
Ma pričao mi je preko telefona, čovjek je stvarno okej ali sam ipak mislio da ce ponudit vecu placu barem 1500-1600€ ne mogu zamislit da spavam u kombiju još kad se probudim da idem pišat i srat po benzinskama i gledati na navigaciji gdje su tuševi..
sve bi ja to izdržao ali za puno vecu placu..