Pogledaj jedan post
Old 22.05.2025., 09:03   #6546
Quote:
anna518 kaže: Pogledaj post
1300€ za 10 dana posla ili?
ma kakvi, napisao sam. 10 do 14 dana puta spavaš u kombiju dodjes doma budeš par dana u HR ili vec odkuda si i opet kreces na put..

još je rekao ako si vikendom na putu a vecinom se u europi ne radi vikendom tj skladišta onda praktički zujiš po europskim gradovima i čekaš ponedjeljak, što znači da si gladan i žedan pa trošiš svoje pare još i za to. Tako da je potpuno neisplativo.

Quote:
Ingvar25 kaže: Pogledaj post
Mislim da sam vidio ovaj posao, jedino za tuširanje sam nekako previdio stvar. Ali da, terenski posao po Europi, ako sam dobro vidio Austrija, Italija, Njemačka, utovare jednu stvar u Hrvatskoj, istovare u Austriji, pa utovare tamo pa ideš za Njemačku ili Italiju, tako i tamo dok negdje nema pa se vraćaš natrag.

Vjerojatno moraš bilježiti prijeđene kilometre, paziti na dostavne naloge i raditi i na utovaru i istovaru.

Nije kamion ali nije baš ni toliko daleko od toga. Mislim da će za tu plaću ipak nekog naći.
Ma pričao mi je preko telefona, čovjek je stvarno okej ali sam ipak mislio da ce ponudit vecu placu barem 1500-1600€ ne mogu zamislit da spavam u kombiju još kad se probudim da idem pišat i srat po benzinskama i gledati na navigaciji gdje su tuševi..

sve bi ja to izdržao ali za puno vecu placu..