Quote:
ku-kuruz kaže:
Ako nemaš tv,ni mob,ni laptop ni radio ti si jedini takav u ovoj državi.Osim ako ne lažeš.Osim toga, što bi ti šef rekao da zna da tipkaš sa službenog moba ili kompa po forumu
|
Quote:
ku-kuruz kaže:
Znači nemaju ni komp ni mob? Koga vi muljate? Prestanite lagat ovaj napaćeni narod 
|
Quote:
ku-kuruz kaže:
Ti živiš ko spiljski čovjek,ti si izuzetak,o tebi bi hrt trebao napravit dokumentarac Nemaš tv,radio,mob,laptop itd.
|
na temu posjedovanja aparata putem kojih se može primati radio ili tv signal: a što ćemo recimo sa mnom koja imam i smartphone i laptop i kompjuter, ali odbijam plaćati pristojbu jer sam u Hrvatskoj isključivo na odmoru, moji ugovori se plaćaju u inozemstvu i povoljni su toliko da me uhvati smijeh kada mi nude nekakve bonbone ili A1 ugovore?
Imam HR državljanstvo, posjedujem nekretninu i u njoj nema tv prijamnika niti radio prijamnika ... ah, da, odmah slijedi pitanje ima li radio u autu? Naravno da ima, ali je registracija strana i slijedom toga ne vidim zašto bih trebala i cent dati za mjesečnu pristojbu u Hrvatskoj.
Dok sam im plaćala za 4 mjeseca godišnje nisam pravila problem sve kako niti teoretski nisam koristila usluge 4 mjeseca, sada kada su odlučili da im to nije dovoljno i račune si hoće puniti preko mog novčanika otkazala sam pristojbu i čak im ponudila da izvole doći i uvjeriti se da me nemaju na osnovu čega teretiti.
Jesu nekome od nas koji smo vani ponudili kartice za svoje programe, kada već moramo plaćati za taj tako "dobar" i "društveno značajan" program? Znam da plaćam posjed uređaja, ne skači sa tumačenjem zakona, ali nisu li neki klinac trebali dati nama koji smo plaćali samo ljetnu pretplatu? Nisu ništa ponudili osim citiranja zakona i ignoriranja činjenice da je ta opcija plaćanja postojala i bila korištena. Eto, ja ne volim da me niti putem maila prave budalom koja kao traži nešto što ne postoji, iako je godinama postojalo i bilo plaćano (nije riječ samo o meni, bilo nas je poprilično u toj situaciji s ljetnom pretplatom).
Quote:
ku-kuruz kaže:
Na kraju mogu reć da jebo pretplatu.Manje te košta živciranja i mentalne snage da ju platiš nego se na svakakve načine natezat,da ju ne platiš Kud sva sranja,tud i to.Svi nas jebu kako hoće,pa nek nas onda jebe i hrt.
|
Quote:
ku-kuruz kaže:
Pizda mu materina,ja ne agitiram za hrt ni ne odobravam plaćanje pretplate za mobitele i kompove.Samo govorim kako stvari stoje i da je jeftinije platit pretplatu nego trošit živce i mentalnu energiju na istjerivanje pravde.
|
A ne, nije to "jebo pretplatu" ... Hrvatska ima cijenom pristojbu skuplju od Francuske i ne možemo se porediti s bogatijim zemljama koje imaju i daleko veću produkciju od HRT, recimo GB ili Njemačka, ali Grci plaćaju samo 52 €, Česi 66 €, Talijani 70 €, Poljaci 53 €, Španjolci i Mađari nemaju pristojbe, a jedan BBC koji ima i nevjerojatnu produkciju ne samo za naše pojmove, nema reklama, naplaćuje pretplatu samo 50 € skuplje od Hrvatske.
Tvoje "jebo pretplatu" je meni konkretno razlika od 90 € godišnje u odnosu na zadnju ljetu pretplatu iz 2023. godine. Tih 90 € mogu potrošiti na razne načine, ali najbitniji je da ih potrošim na uslugu koju zaista koristim, bez obzira da li je to održavanje 2 bankovna računa, novi par cipela ili nova torba.
Nekome je problem natezati se da izađe iz obaveze plaćanja usluge koju ne koristi, meni nije. Natezat ću se do sudnjeg dana ali mojih novaca vidjeti neće. Nisam imala problema zajašiti na tele2 radi 36 kuna, ne €, samo zato jer se tamo neki balavac ili balavica u korisničkoj službi išla nabacivati člancima zakona potražujući ono što im ne pripada i k tome citiraju članke ugovora koji veze nemaju sa tvojim slučajem ... pogodi jesam li im na kraju išta trebala platiti? Sve te službe su se toliko osilile i toliko su isprepadali ljude ovrhama da radije odmah plate sve kako ne trebaju.
Da završim, nisam u kategoriji onih koji žele nastaviti koristiti neku uslugu bez plaćanja iste te usluge, ali nisam niti nabrala novaca na grani da ih ostavljam toj pohlepnoj instituciji kojoj mojih 4 mjeseca ljetne pretplate nisu bili dovoljni. Sada neće imati niti ta 4 mjeseca ...