Pogledaj jedan post
Old 24.05.2025., 10:50   #2304
Quote:
Gingerina kaže: Pogledaj post
Ne znam jesam ovdje spomenula, ali prošlo ljeto je bio neki snažan južni vjetar i tad me napol suho stablo skoro ubilo. Naime pola stabla se odlomilo, ali ga je zadržao naslon klupe pa je mene klepila samo jedna tanja grana.

Gledam to stablo često, naime tamo čekam bus, na toj klupi - nisu se udostojili otpiliti cijeli suhi dio. Pola stabla je živo i lista, a pola je mrtvo, šuplje i trulo. Jak vjetar će i to srušiti.

Uistinu, čim je jak vjetar, sad se bojim mogućih dolijetajućih grana. Stabla su stara a uz ove nove pojave kojih do sada kod nas nije bilo, ne mogu ostati cijela.
To napiši mail na kontakt adresu od grada Zagreba, pa budu maknuli. Možeš i na Zrinjevac.
Ja sam sam mailove, uglavnom su odreagirali. Od kad je Tomaševuć, prije ne.
Jednom kad nam nisu odvezli papir 5 tjedana, pa su se ispričali i riješili. I jednom sam tražila kante za pseću kakicu u kvartu, pa su stavili jednu. Kad sam pisala i tražila još, ignorirali su me.

Ja sam se našla u autu u toj superćelijskoj u Zagrebu, srećom blizu doma. Krepala sam od straha, velike grane su letile zrakom. Bila sam jako sretna kad sam ušla u garažu.
A onda sam morala na terasu je vjetar nanio lišće, pa se zaštopao odvod.

Danas je baš friško bilo ujutro.
bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom