Quote:
sykorian kaže:
Znam da ti i tebi slični ne možete shvatiti, jer ste prst zaboli u taj 07.10. i tad vam je povijest počela.
Pa kad već u ime " čovječnosti", radi 1000 ubijenih - je u redu ubiti 100 000 ljudi i uništiti domove za 2 milijuna ljudi...
...googlaj recimo "Ali is on the grill", o tome kako su teroristi setleri zapalili palestinsku obitelj skupa sa kućom a onda iz provokacije za jedinog preživjelog (jako opečenoga) klinca - uzvikivali "Ali je na grilu".
Pa eto, ako za 1000 mrtvih Izrael smije ubiti 100 000, onda definitivno Palestinci smiju ubiti 1000 kao odmazdu za obitelj koju su Izraelci žive zapalili.
Nadam se da ti je sada lakše.
Obzirom da čovječnost funkcionira u oba smjera i nije "izumljena" 07.10.
Evo kako Izraelci slave paljenje baš te obitelji, tokom vjenčanja.
|
To se i dogada.
Oko za oko, zub za zub , pa puta 100. Dogada se sa obje strane, ali jedna strana je tehnoloski naprednija.
Za razliku od nekih ja nemam iluzije da ce to stati. Nisam imao ni prije ovog sukoba i tada sam podrzavao "rijesenje dvije drzave" iako su se mnogi cudili koji mi je q?
Zato sto smatram da je to JEDINO sto ce na neko vrijeme zaustaviti sukob. Cak niti to nece trajno jer se kladim da ce eventualna drzava Palestina u nekom trenutku napasti Izrael, a da se ne lazemo... Izrael ce to spreman docekati.