Quote:
Winter Snake kaže:
Da, pitanje prilaska prostoru Hipodroma i onda sami ulazak na koncert je daleko najveći problem. Sve ostalo se može riješiti, ali kako će ti pola milijuna ljudi doći do Hipodroma i onda ući u ograđeni prostor?
Ako se nadaju da će puno ljudi doći rano ujutro pa cijeli dan na žegi čekati koncert, uh to je onda na jako dugom štapu.
Praktički je to jedino rješenje, da nekako nagovore barem 200 tisuća ljudi da uđu na prostor Hipodroma negdje do 12-14h i onda da čekaju. A ostatak od 300 tisuća ljudi da pristiže od 14h do 21h( mislim da će odgoditi početak koncerta za barem sat vremena).
Slažem se sa sportskim, trebalo je zaustaviti prodaju nakon 280 tisuća i organizirati koncert za te ljude. Oni koji nisu kupili bi imali šansu vidjeti Marka u drugim gradovima i velikim koncertima.
|
Ogroman je problem ako će ti u tim satima biti toliki broj ljudi na Hipodromu. To su uglavnom mladi ljudi. A znaš kako je s mladima? Neće oni piti vodu, oni će odmah krenuti s alkoholom. Na vrućini piti alkohol nije pametno. A kad se pije alkohol na takvim temperaturama, povećava se šansa da dođe do nekakvog zdravstvenog problema, a također povećava se šansa za incidente i sukobe.
Što se tiče 280k prodanih ulaznica, njima je MUP naredio da stanu s prodajom. Da MUP nije reagirao, oni bi nastavili s prodajom, što mi je suludo. Kao što sam već napisao, nakon što su prodali toliki broj ulaznica, trebali su tražiti termin za drugi koncert, a ne unajmljivati dodatni prostor kako bi prodali još 200k ulaznica.