Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Meni je epizoda baš dobro završila posebno dio kad Crni vidi Gabrijelu stvarno odlično.
Također mi nije jasno što neki pišu da je Ivana namjerno rekla Jakovu za Mira što je totalna neistina jer je sam prisluškivao plus naglasila mu je da nije na njemu da govori.
Meni je stvarno fascinantno kako neki gledaju seriju a po komentarima izgleda kao da je potpuno drugačija od one koju ja gledam.
Damjan vjerojatno neće odmah saznati jer da su to htjeli s time bi završili sezonu.
Ja mislim da scenaristi i nisu još definitivno odlučili čiji će Miro biti sin na kraju ali sklonija sam tome da bude stvarno Damjanov mada bi zbog onih koje osuđuju Marinu voljela da ispadne da su uzorci zamijenjeni pa da se svi ispričavaju Marini.
Što se tiče Gabrijele mislim da bi mogla pokušati nuditi Loreni da se osveti Crnom jer vidi da mu je ona najslabija točka.
Petra i Joco su mi top u svom prepucavanju
Mogu oni iz ovog još izvući neke stvari samo je pitanje da li žele.
I na kraju vidim Ivanu s Veljkom, Marinu s Damjanom i da Crni završi ili u grobu ili u zatvoru.
A niko nije komentira da je Zrinka u 166 epizodi prvi put nešto radila otkako je u toj kući možda bi još trebalo dovesti nekoga pa možda i bude podnošljivija.
Uglavnom čekamo jesen.
|