Matko,
imam C-Max 1.5 tdci, ona zadnja 3 sjedala skineš doslovno za 2 minute.
Mi smo čak napravili ispunu od starog madraca za tu rupu kad skineš sjedala (da izravnam gepek), te odrezali drugi stari madrac po mjeri za kompletni gepek.
Preko ljeta često idem sa ženom tako na kampiranje, pa ako nisi ljubitelj šatora, možeš fino odspavati u gepeku.
Ako gledaš S-max 2.0 tdci, računaj da imaš tri verzije tog istog motora, koliko se sjećam imaš 2.0 tdci od cca 120 ks, 143 i 160 ks.
Hint - motori su 100% isti, jedino je mapa drugačija, a ista se može prebaciti preko fordovog servisnog programa i računala, znači ne trebaš remap itd.
Doslovno se aktivira prava mapa u postavkama računala.
Ovo sam pročitao na UK forumima, provjeri.
Inače nisam ljubitelj dizela, htio sam benzinca, no stvarno nemam riječ zamjerke na C-Max (2018. godina).
Ti 1.5 tdci od 118 konja su nekad malo lijeni, a nekad jako brzi.
Stvar je Fordovih računalnih blokada zbog prenošenja okretaja u getribi, očuvanje getribe i motora.
Koliko se sjećam - prvi OBD remap što možeš kupiti sa cca 140 konja, je ustvari samo isključivanje svih tih tvorničkih blokada i malo podešena mapa.
Kažu da je to realna izlazna snaga od 1.5 tdci, a englezi su skidali i dpf, egr, jače kvačilo, pa neki godinama vozili i na +160 konja.
Ti 1.5 i 2.0 tdci nakon 2015.te su stvarno odlični motori!