Quote:
petielement kaže:
Nope, lažeš praktički uvijek i o svemu. Primjer 911 promoviraš službenu lažnu priču i ismijavaš ideju da bi Ameri napali sami sebe, a to je točno šta su uradili,
|
Idiotarije. 9/11 je teorija zavjera koja mi je podla do kosti i potječe od najgorih ameromrzitelja (i antisemita). To što
ne vjerujem u ta bulažnjenja me ne čini nikakvim lažovom, kako ti klevećeš.
Quote:
Jedini koji apologetski krivi stvari si ti, pa ti je LeVey moralniji od Isusa
|
Jest. Nema u njega paklenog ognja za prženje neistomišljenika. Čak niti "privremenoga".
Quote:
Pogubljen si, u istom postu si napisao.
Prije samo par postova si napisao.
A iz tvog opusa inače vidimo da ne vjeruješ da je postojao ko povijesna ličnost.
|
Smušen si. Godinama govorim jedno te isto. Nema dovoljno dokaza da je Isus povijesna osoba. Svi dokazi su pušiona.
Možemo samo raspravljat o tome što je taj lik navodno rekao i Bibliji, i to je to.
Mogao je biti i
izvanzemaljac, jer to ne može nitko isključiti, ali je bez dokaza i vrlo slabo vjerojatno.

Pavao je vjerovao u nebeskog Krista kojega je vidio u svojim vizijama i Starom zavjetu naviještenoga. Što ti nije jasno? Objasnio sam milijun puta, a opet ne shvaćaš.
Quote:
Aham, a ti im pokušavaš "pomoć" tako da njega koji je učio ljubav, suosjećanje, oprost zoveš gori od Hitlera, a promoviraš LeVeyev "moral" LeVey kojem su mržnja, ponos, pohlepa, gnjev, zavist, požuda, proždrljivost i lijenost pozitivne i poželjne kvalitete.
|
Naravno da nisu. To je tvoja projekcija kao kvazi-kršćana štoli, na "zle sotoniste koji su samo zlo".
Isus Paklenjak je vrlo nemoralan lik, usprkos priči o praštanju i okretanju drugog obraza.
Ideja prženja u paklu za grijehe u ovom kratkom životu je odvratna.
Čak i ako je "samo" koje stoljeće ili dva.
Aludirao sam na tebe, kako gledaš na lik Isusa. Da si im bliži nego kršćanima.
Quote:
Od Muslimana Sufi mistici ko Rumi su vrlo blizu ili na tom statusu Realizacije.
|
Ti bi morao biti na tom stupnju da možeš procijeniti.