Quote:
Wushu senior kaže:
Čini se da je Aco bio u pravu. Ispuhalo se. Šta se čeka da stvar oživi, neka nova nadstrešnica? Ili je stvar arhivirana? Da se razumijemo, ne mislim kao kolega Adio da je ovaj pravac događaja najbolji za Hrvatsku, ali sasvim sigurno nije dobar za Srbiju. I stalno ovdje čitam kako je ta EU licemjerna, kako ne pomaže u rušenju režima, kako su ovo kako su ono. To je trla baba lan razmišljanje. Dragi kolege iz Srbije i Srbi iz drugih dijelova ove kugle zemaljske, nije vam ni EU ni SAD izabrao ovakvu vlast i to već 40 godinica, s kratkim đinđićevim intermezom a i tu mi Hrvati i iz Hrvatske i iz BiH i iz Srbije pogotovo nemamo baš razloga da ga idoliziramo, stvar je u vama. Ili ćete to sami riješiti ili ćete i dalje imati to što imate. Zbrisali ste sa stranica ovog foruma forumaša koji je ukazivao na nemuštost i neviziju cijele akcije i protraćena je golema energija. Dobro, sad je tako kako je. Što dalje? Sjest i plakat ili ima neka akcija koja može Srbiju povesti u svjetliju budućnost? Tko? Kada? Kako?
|
Na koga misliš?
Što se tiče akcija ima protest 28. juna ali nemam tu nikakva očekivanja. Malo ću da prošetam i to je to.
A što se tiče odnosa prema drugim temama nema tu jedinstvenog stava, stanje ostaje kakvo jeste. Mislim da se suštinski ništa neće promeniti.