Pogledaj jedan post
Old 04.12.2007., 12:56   #46
Evo, ja sam tu i pokušavam saznati koje bi se sve pretrage trebale obaviti da se sazna što je. I ja se užasavam te kolono i rektoskopije. Ma ne znam da li bi na to išla.
Ja tegobe osjećam otprilike godinu i pol otkad sam postala apsolvent i odkad pokušavam faks završiti, a tu je i masa ljudi koji uvijek nešto trebaju, kukaju, pa i stalni pritisci i očekivanja drugih.
Naravno, situacija nekad miruje, ali najgore je kad je stres na vrhuncu. Ja sam primjetila da mi od ugljikohidrata nije dobro. Neko veče pojela sam malo tjestenine i tako me napuhne, a zrak nikud. Samo stoji i sve me pod rebrima boli. I to traje dva dana dok se valjda organizam ne očisti. Onda sam jedan dan pojela malo krumpira i opet isti scenarij. Ali što je najbolje, prije nikad nisam imala takve tegobe. krumpir obožavam.
E sad, u nekim razdobljima reagiram tako da me jedno 3-4 dana nakon obilnijeg obroka tako grozno protjera i kad to obavim, trbuh mi je k'o napumpana lopta.
Kad mi je želudac prazan i nakon uobičajene jutarnje nužde, kao da žabe imam u trbuhu. Mogu napuhati trbuh i točno se čuje žuborenje. E, i još to što me nekad lijevo dolje boli. Ma nije ni da boli nego kao da osjećaš neki blagi pritisak. Neki čudan osjećaj.

Uglavnom, sve to mi stvara grozne probleme i vidim da je najgore kad sam pod jakim stresom. Ne znam jel to jesu simptomi iritabilnog kolona. ja sam kopala po netu i vidim da je to to. Morala bih kod dr. ali ježim se nekih pretraga.

Joj, šta nam radi taj stres!!!
mišica27 is offline  
Odgovori s citatom