Pogledaj jedan post
Old 28.01.2008., 13:20   #205
Quote:
Zlosmjeh kaže: Pogledaj post
Samo, to bi ipak značilo da on sebe dobro unovči. Iako se ovdje piše suprotno. Čudno...
Aha, a zar on, kao veliki duhovnjak i prekrasan čovjek ne bi trebao biti uzor svima ostalima i živjeti u npr. potleušici?
Pa daj, molim te pogledaj tog čovjeka. On je živuća parodija.
To nije nikakav kult obozavanja i primjera radi. Tu je svima jasno da treba u sebi probuditi bozansku iskru koja nas sama vodi prema pravom cilju. Niko ne bi trebao ziveti po uzoru Brace jer njemu to nije cilj. On samo daje svoje misljenje i to samo u knjigama, koje nisu obavezne da bi ti mogao osjetiti i probuditi u sebi iskru. Nije fora u Braci vec u nama. I mislim kad malo procitas Bracinih i Ivicinih knjiga bude ti jasno da i oni to tako zamisljaju. Nisu to ljudi kojima bi se njihovi sljedbenici trebali klanjati. To su ljudi koji postuju svaku ljudsku dusu i nije im vazno ko si i sta si i kolko imas novca. Pogresno gledas na stvar.

Quote:
Aha.
Ovo ću ti reći u najboljoj namjeri da ti dočaram važnost novca.
Stvarno nije zamišljeno kao provokacija.

Nadam se da ćeš se sutra probuditi bez kune u džepu tako da se ne možeš prehraniti.

shvaćaš li sada važnost novca?
Kletve mogu biti opasne stvari kad ulozis u njih mnogo emocija.

Jebote ja se stvarno probudi bez kune u dzepu. Sami evri. Šala al ne zivim u Hr.

Ja shvacam da je novac potreban da bi prezivjeli ali samo toliko da ja mogu da upravljam novcem a ne novac sa mnom. Ima tu jedna razlika koja se moze vidjeti na ljudima u praksi. Mozda jednom kad predjes medju "duhovnjake" uocis razliku pa ces i ti razumjeti o cemu pricam.

Evo jedna kletva i za tebe...Da bogda se ti sutra probudio pa imo para ko Bill Gates!

Razmisli sta ces s parama uraditi.

Tuvok....

Ja nisam zasljedio nikad a i znam da je Ivica bio protiv toga da bi iko ostavljao novac kod njih. Neki donesu dar kao sto je njihova slika rucno naslikana pa to objese u svom uredu. Ili znam da je u jednoj knjizi pisao kako je ponekad uzeo novac od onih za koje zna da imaju pa je te iste pare il zlato dao nekoj sirotici koja je sva sretna otrcala djeci kuci punim vrecama hrane i slatkisa. Uvjek je govorio tesko onome kome ja nesto poklonim a on to proda najcesce u primjeru zlata.
srki2311 is offline  
Odgovori s citatom