Pogledaj jedan post
Old 30.01.2008., 00:36   #215
Quote:
Bassconnect kaže: Pogledaj post
Vjerujem u moć misli koje budu izrečene kroz riječi. Ako ti meni kažeš konjusino jedna gadna pred nekim curama, bit će mi neugodno, iako sam lijep.

Vjerujem u moć sugestije, tako da iskusniji ljudi lako "pročitaju" neiskusnije, "kao roditelji djecu". Djeca uvijek misle da mogu nadmudrit roditelje, no to im ne polazi za rukom, jer su se roditelji godinama "izvježbali" za te dječje trikove, svojom pozicijom tj svojom ulogom djeteta u određenom životnom periodu.

Nisam pročitao sve postove s ove teme, no vjerujem da Braco može riješiti nekakve psihogene probleme.

Postoje psihogeni problemi gdje čovjek sjedi u invalidskim kolicima zbog stresa, u krevetu, čovjek oslijepi zbog traume, te mislim da Braco vjerojatno takvima može pomoći, (al ne opet svima).

Takve stvari radi i Z. Sudac, al kod teških organskih oboljenja ima malo uspjeha, kancer u terminalnoj fazi, Parkinsova bolest, većina bolesti oštećenja moždane strukture.

Tu Braco može samo fićukati.

Molio bih link kroz povijest iscjeljivanja : tko je ikad "digao" bilo jednu osobu iz kolica s presječenom kičmenom moždinom ???

Ako taj Braco pomogne barem i ovim psihogenim, puno je učinio, no nemojte ljudi iskakati iz tračnica maštajući o stvarima koje ne postoje.

I ptica leti, no uvijek joj je baza na zemlji.
Sad kad si sve lijepo ispričo, reci ti nama kako ti znaš kome braco može a kome nemože pomoći.
Imaš neke čvrste dokaze?
Reci.

Ak te zanimaju dokazi o iscjeljenjima, nazovi Plečka, on ih skuplja i ima ih jako puno. Čak i od najtežih bolesti, gdje doktorčići nemreju pomoći.