On-line katastar i gruntovnica
Snalazi li se netko na tim stranicama; katastarska čestica, knjiga položenih ugovora, glavna knjiga, z.k. uložak, poduložak, Zs, Z, tabularna izjava, posjedovni list, vlasnički list, izvod iz KPU, katastarska općina, D.I. broj, broj geodetskog elaborata ... ma mislim.
Nazovem ja njih na onaj broj koji su naveli na stranicama i javi mi se neka gospođa i kažem ja njoj da bih htio doći do svog vlasničkog lista. Nisam ni počeo, a ona meni da je to on-line samo onako i da se pravi vlasnički list vadi u gruntovnici, ma OK, ali mene zanima on-line. I tako sad da joj dam z.k uložak, kažem nemam gdje to mogu naći, kaže ona piše u vlasničkom listu, pa ženo Božja da bih došao do vlasničkog lista on-line moram pročitati broj s vlasničkog lista, i sad opet ona kako je to on-line samo onako da ako nešto trebam da moram doći u gruntovnicu ... trala-lala-la! OK, hvala Vam gospođo.
Može li mi netko reći kako se dođe do tih vlasničkih listova? Ono, imam ime i prezime vlasnika, adresu objekta i kako dalje?
|