Quote:
M.aster kaže:
evo otvorio sam devizni račun u pbz-u, dobio karticu i popunio podatke s nje na paypal.com.
mogu li sad slobodno ić na ebay bidati za ono što hoću kupiti ili? jer stavio sam na karticu nekih cca 30 eura a balance na accountu paypal-a mi piše 0.00 $. ima li to opće nekakve veze i treba li pričekati dok se ne obradi sve pa tek onda preći na peglanje računa?
hvala na odgovoru
|
jesi nabaco pitanja...
Kad se kartica registrira na paypal mozes s njom kupovati do mislim 100tinjak usd (za iznos nisam siguran tj ne sjecam se vise).
Do bi ju normalno mogao koristiti moras ju verificirati. To se napravi preko paypalove stranice. Verifikacija je takva da ti naplate na tu karticu odredjeni iznos a ti u opisu plaćanja moras pogledati i zapisati jedan broj koji onda upises u paypal i time verificiras karticu jednom i zauvijek.
Taj broj mozes dobiti u banci ili ako imas pristup bilo kojem obliku pbzovog internet bankarstva ga mozes vidjeti tamo.
Kad ce posiljka doci ovisi o nacinu slanja, zemlji iz koje se salje, ali i o zadrzavanju na carini itd. (cca od tjedan (desetak) do mjesec dana )